Nem reagált a forint az MNB-döntésre

agrarszektor.hu
A tegnapi gyengülést követően 310 környékén várta a forint az euróval szemben az MNB kamatdöntő ülését. A döntés nem idézett elő komoly mozgást a forint árfolyamában, most a 3 órakor érkező közleményre várnak a befektetők. Mindeközben az euró-dollár keresztárfolyam ma délelőtt visszakapaszkodott 1,24 fölé, vagyis a dollár továbbra sem tud magára találni a holnapi Fed-kamatdöntő ülés előtt - írja a Portfolio.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A 310-es szint közelében kezdte a napot az euró-forint kurzus a tegnapi gyengülést követően. Ahogyan arra számítani lehetett a ma délutáni MNB-döntés hatására sem történt érdemi reakció a forint árfolyamában. Ismét 1,24 felett jár az euró-dollár kurzus.


A dollár kisebb korrekciója következtében a dollár-forint keresztárfolyam újra 250 fölé gyengült, miután a hazai fizetőeszköz a múlt héten a 247-es szint alá is benézett, ahol már több mint három éve nem járt.

310-nél várja a délutáni kamatdöntést a forint

 

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?