Visszakapaszkodott a forint a tegnapi mélypont után

agrarszektor.hu
A forint 310-es szinten kezdi a napot az euróval szemben azután, hogy tegnap visszafordult idei mélypontjáról, amely 311 felett alakult ki. A mai napon igazán komoly piacmozgató események nem várhatóak, de képet kaphatunk a magyar feldolgozóipar helyzetéről.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!


Nem tud érdemben elszakadni a 310-es szinttől az euró/forint, az árfolyam napok óta e kurzus körül ingadozik, kisebb hullámzások mellett. Szerdán megérintette idei mélypontját a 311-es kurzus felett, de hamar visszakapaszkodott a hazai deviza.

A 310-es árfolyamot szereti a forint


A Federal Reserve szerda esti kamatdöntése sem mozgatta meg igazán az árfolyamokat, hiszen a jegybank nem változtatott a kamaton, összhangban a várakozásokkal. Ez volt Janet Yellen elnök utolsó kamatdöntése, amelynek legfontosabb fejleménye, hogy a Fed szerint gyorsul az infláció. Ez megerősíti, hogy folytatódhat a kamatemelési ciklus az idei évben.

A 310-es árfolyamot szereti a forint


Az euró/dollár árfolyam 1,24 körül mozog, ma reggelre pedig minimálisan került lejjebb a jegyzés a tegnap esti árfolyamnál. Miután az euró sem mozdult érdemben a dollárral szemben, így a dollár/forint árfolyam 250-es szint környékén mozog.

A 310-es árfolyamot szereti a forint

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?