2023 legfontosabb változásai: minden egy helyen az Agrárium Konferencián

2023 legfontosabb változásai: minden egy helyen az Agrárium Konferencián

agrarszektor.hu
A legfontosabb agrárágazatot érintő idei támogatási, szabályozási, finanszírozási, piaci, jövedelmezőségi és innovációs változások szerepelnek a március 21-i Agrárium 2023 konferencia napirendjén, amelyet Kecskeméten rendez meg a Portfolio Csoport. A tavasz egyik legkiemelkedőbb agrárszakmai eseményének legfontosabb célja, hogy a gyakorlatban is jól hasznosítható információkkal járuljon hozzá az agrárium szereplőinek eredményes gazdasági döntéseihez. 

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Az egyik leglényegesebb tavaszi agráreseménynek számít a kecskeméti Agrárium 2023 konferencia, amelyet a kecskeméti Four Point by Sheraton Hotel és Konferenciaközpontban rendez meg március 21-én a Portfolio Csoport. A konferencia egyedülállóan átfogó módon, gyakorlati megközelítésben tekinti át azokat a változásokat, amelyek leginkább befolyásolják az agrárium szereplőinek üzleti-gazdasági döntéseit 2023-ban.

A konferencia áttekintéséhez kattintson ide>>

Forrás: Agrárszektor
Forrás: Agrárszektor

A rendezvény célja, hogy a legfontosabb témákban olyan információkat nyújtson a vállalkozásoknak, amelyeket ténylegesen felhasználhatnak eredményes gazdálkodási döntéseikhez. Ezért a rendezvény napirendjére tűzi azokat a támogatási, szabályozási, finanszírozási, piaci, jövedelmezőségi és innovációs témákat, amelyek a legnagyobb változásokat jelentik az agrárgazdasági szereplők számára, illetve prognózisokat nyújt az idénre várható agrárpiaci folyamatokról.

A rendezvény részletes programját itt érheti el>>

Az Agrárium 2023 konferencia előadásain és kerekasztal-beszélgetéseire résztvevő szakemberek első kézből nyújtanak tájékoztatják az agráriumban érdekelt vállalkozásokat. A rendezvény előadói között az államigazgatási, az üzleti-döntéshozói, a pénzügyi és az érdekképviseleti szféra csúcsvezetői és neves szakértői szerepelnek. 

A konferencia előadóiról ide kattintva tájékozódhat>>

Forrás: Agrárszektor
Forrás: Agrárszektor

Az esemény az agrárgazdaság minden gazdasági méretű vállalkozásának hasznos információkat nyújthat. A Portfolio Csoport a részvételhez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai számára 35 százalékos kedvezményt nyújt. 

A jelentkezési feltételekért kattintson ide>>

Címlapkép forrása: Agrárszektor

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?