Elstartolt a tavasz csúcseseménye, az Agrárium Konferencia - GALÉRIA

Elstartolt a tavasz csúcseseménye, az Agrárium Konferencia - GALÉRIA

agrarszektor.hu
Elkezdődött Kecskeméten a Portfolio Csoport Agrárium 2024 konferenciája, ami az évkezdet egyik legfontosabb rendezvénye a hazai agrárgazdaságban. A tavasz egyik csúcseseménye az agrárium legaktuálisabb, legfontosabb témáit vonultatja fel számtalan kerekasztal-beszélgetésben és előadáson.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A Portfolio Csoport Agrárium 2024 Konferenciája az egyik legrangosabb szakmai esemény az agrárgazdaságot érintő tavaszi rendezvények között. A konferencia alapvető célja, hogy információkat nyújtson minden olyan fontos, év elejétől bekövetkező változásról, amely meghatározza az agrárpiaci szereplők eredményes gazdálkodási-üzleti tevékenységeit 2024-ben. A rendezvény ennek megfelelően napirendre tűzi mindazokat a jelentős támogatási, jogszabályi, finanszírozási, piaci és jövedelmezőségi változásokat, amelyek új feltételeket és körülményeket teremtenek az agrárium számára.

A rendezvény a leglényegesebb témákat széles spektrumban világítja meg, így valamennyi gazdálkodási méretű mezőgazdasági termelőnek, élelmiszeripari társaságnak, kereskedelemmel foglalkozó vállalkozásnak, illetve az ágazatot kiszolgáló szektorban érdekelt cégeknek - integrátoroknak, inputanyag-forgalmazóknak, gépkereskedőknek, pénzügyi intézményeknek, biztosítóknak - hasznos információkat, illetve megjelenési és bemutatkozási lehetőséget nyújthat. A konferencia arra fókuszál, hogy a legfajsúlyosabb változásokat színvonalas előadásokkal és kerekasztal-beszélgetésekkel mutassa be, amelynek érdekében a legkompetensebb államigazgatási, üzleti, pénzügyi és érdekképviseleti szakértőket és csúcsvezetőket szólaltatja meg. Íme képes beszámolónk a Portfolio Agrárium 2024 Konferenciáról, mely a kecskeméti Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpontban került megrendezésre. A teljes galéria megtekintéséhez kattints az alábbi képre:

A Portfolio Agrárium 2024 Konferenciáról eddig megjelent cikkeink:

Képek forrása: Agrárszektor

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. május 14. 05:58