Januártól a KITE Zrt. lesz a Kramer rakodóinak hivatalos forgalmazója

Januártól a KITE Zrt. lesz a Kramer rakodóinak hivatalos forgalmazója

agrarszektor.hu
A KITE Zrt. 2024-től újabb nagy múltú, neves márkával, a német Kramer prémium kategóriás rakodóival bővíti portfólióját és forgalmazási tevékenységi körét. Az amerikai John Deere-rel együttműködésben álló német cég a magas minőség és a megbízhatóság képviselője, mely a jövő évtől a magyar gazdák számára is elérhető.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A KITE Zrt. és a JCB szerződése 2023. december 31-ével lejár és ezáltal vállalatuknál megszűnik a JCB eszközök, rakodók forgalmazása és szervizellátása. A továbbiakban a JCB termékek forgalmazási tevékenységi körét és szervizelési munkálatait a Chemical-Seed Kft. veszi át. A KITE Zrt. azonban továbbra is teljeskörűen biztosítja partnerei részére a JCB gépekhez tartozó alkatrészellátást, széles kínálattal a megszokott minőségben.

A vállalat portfóliójában a továbbiakban a Kramer prémium kategóriás rakodói lesznek elérhetők. A német Kramer márkanév közel 100 éve jelent meg a piacon, akkor még családi vállalkozásként. Kezdeti értékeik - a magas minőség és a megbízhatóság - mára a védjegyükké vált, mellyel beírták magukat a modern mezőgazdaság kiemelkedő márkái közé. Az agráriumban szerzett több évtizedes tapasztalatuk alapján robusztus megjelenésű gépeik kialakításánál nagy hangsúlyt fektetnek a gépkezelői komfortra és a kezelést támogató rendszerek integrálására. Portfóliójuk széles skáláján megtalálhatók teleszkópos rakodógépek, összkerék-kormányzású homlokrakodók, teleszkópos homlokrakodók és professzionális nagy alvázas rakodógépek is. A gépek minőségét emeli időtállóságuk, melyet a csavarodásnak ellenálló alváznak, az oldalról is megtámasztott gémnek, valamint a 7 km/h felett automatikusan bekapcsolódó gémcsillapításnak és a ventilátor-visszaforgatásnak köszönhetnek.

Címlapkép forrása: KITE Zrt.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?