Új sör tarolja le a magyar boltokat: februártól bárki megkósolthatja

Új sör tarolja le a magyar boltokat: februártól bárki megkósolthatja

agrarszektor.hu
Idén februártól a magyar sörfogyasztók is belekóstolhatnak a coloradoi életérzésbe, hiszen a Borsodi Sörgyár forgalmazásában a hazai piacon is elérhető lesz a Coors világos sör. Az új termék ráadásul különleges csomagolásban érkezik, melynek segítségével a fogyasztók rögtön tudják majd, ha a sörük fogyasztásra kész.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Idén februártól a magyar piacon is elérhetővé válik a Coors sör, ami éppen ideális hőmérsékletű a fogyasztáshoz, ha a csomagolásán a hegyek kék színűek - írja közleményében a Borsodi Sörgyár. A Coors története több mint 150 éve, 1873-ban kezdődött, amikor Adolph Coors elindult Denverbe, Colorado államba, hogy megtalálja a tökéletes körülményeket a sörfőzéshez. A fiatal sörfőző a Sziklás-hegység elsőre zordnak tűnő környezetéből ihletet merítve úgy döntött, hogy közvetlenül egy 1670 méter magasan folyó jéghideg, kristálytiszta patak mellett telepszik le, mert ez ideális hely volt nemcsak a sörfőzde megépítéséhez, hanem egy üde, hideg láger főzéséhez is. A sörfőzde még ma is ott áll Goldenben, Colorado államban, és a Coors család generációi folytatják a sörfőzés hagyományait.

A 4,3%-os alkoholtartalmú Coors egy könnyen iható sör, enyhén gyümölcsös és malátás jegyekkel, kevés keserűséggel és utóízzel. A Coors javasolt fogyasztási hőmérséklete 5°C, innovatív csomagolása pedig pontosan elárulja a fogyasztóknak, hogy mikor elég hideg a vágyott ital az optimális ízélményhez. Az új termék idén februártól elérhető a hazai boltok polcain 0,33-as üveges, valamint fél literes dobozos kiszerelésben, valamint csapon a vendéglátóhelyeken.

Spiegel György, a Borsodi Sörgyár marketingigazgatója a Coors magyarországi bevezetéséhez kapcsolódóan elmondta, azért, hogy minden egyes alkalommal tökéletes hőmérsékletű Coors sört tudjanak az emberek fogyasztani, termokróm tintát használnak a palackok, dobozok és poharak emblémázásához. Így csak arra a pillanatra kell figyelni, amikor a hegyek színe kékre változik.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?