Schils  – borjak egészségére!

Schils – borjak egészségére! (x)

PR
Az AGROFEED Magyarország piacvezető premixgyártó és -forgalmazó vállalataként több mint 20 éve van jelen a takarmánypiacon.

Erős nemzetközi jelenlétünk mellett továbbra is 100% magyar tulajdonú cég vagyunk, már egészen az alapításunktól fogva.

A több mint 40 országot érintő mindennapi munkát immár 400 fős csapatunk együttműködése jelenti számunkra. Mindhárom üzletágunk célja, hogy egyedi, vevőspecifikus termékekkel szolgálja ki partnereinket és az eltérő, gyakran speciális igényeket és telepi adottságokat rugalmasan kezeljük mind a hazai, mind az exportpiacokon.

Cégünk erőssége a profi szaktanácsadásban, menedzsmenttámogatásban, konzultációban rejlik, a takarmányozási, szaporodásbiológiai és állategészségügyi monitoring rendszer, illetve laborvizsgálatok területein. Premix- és keveréktakarmány receptjeink a legkorszerűbb kutatási és gyakorlati eredmények és nemzetközi ajánlások figyelembevételével készülnek.

Az AGROFEED cégcsoport jelenleg 256 ezer szarvasmarhát takarmányoz a belföldi és az exportpiacokon. A kérődzőtakarmányozásban elért sikerünkben nagy szerepe van a Schils-szel való együttműködésnek. Célunk, hogy az együttműködés révén bővítsük kínálatunkat, és jobban kiszolgáljuk az állattartók igényeit.

A Schils a tejpótlók neves gyártója, jövőre lesz 100 éve, hogy megkezdte működését. A vállalat, a hollandiai Sittardban, borjak, malacok, bárányok és gidák, valamint bivalyok számára tejpótlók, takarmánykeverékek és kiegészítők széles választékát állítja elő, a növendékek egészségének és növekedésének támogatása érdekében a kiváló minőségű takarmányozásra összpontosítva. Logójukban egy kéz és egy borjúfej látható, kifejezve az emberek és állatok iránti tiszteletet. Ez a jel garantálja a minőséget és a szakmaiságot.

A VanDrie Group 2004-ben felvásárolta a Schils-t. Ez az akvizíció lehetővé tette a VanDrie számára, hogy kibővítse borjútakarmány-termékeinek portfólióját, és megerősítse pozícióját a tejpótló termékek globális piacán. A VanDrie Group egy holland családi vállalkozás, amely borjúhústermelésre, -feldolgozásra és kapcsolódó tevékenységekre specializálódott. 1963-ban alapították, és a világ egyik legnagyobb borjúhústermelőjévé nőtte ki magát. A cég a borjúhús teljes ellátási láncában működik, a borjúneveléstől a húsfeldolgozásig és -forgalmazásig.

Köszönhetően a folyamatos fejlesztéseknek és a magas színvonalú gyártásnak a tejpótlók nemzetközi piacán a borjaknak kifejlesztett tejpótlója az első háromban, a malacoknak szánt tejpótlója az első ötben van. A termékek és technológiai megoldások vizsgálata saját kutatóközpontban történik, a K+F irányai: állategészségügy, fenntarthatóság, automatizálás és okos megoldások, takarmányhasznosulás, teljesítmény és gazdaságosság.

A VanDrie csoport piacvezető borjúhústermelésben és tejpótlógyártásban. Ez meglátszik a következő számokból: a csoport 1,6 millió borjút dolgoz fel évente, melyek legtöbbje saját integrációban nevelkedik; ezen túlmenően pedig az európai tejpótló mennyiség egyharmadát gyártja le 4 hollandiai üzemében.

Schils a termelés 25%-át állítja elő és termékeit világszerte 75 országba exportálja.

(x)

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

A sebesség minden, csak nem állandó (x)

A Valley X-Tec hajtómű, az iparág első nagy sebességű központi motorja lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat tegyen a központi körforgóval, amelyek korábban nem voltak lehetségesek.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?