Trágyával borította be a vámosok autóját

agrarszektor.hu
Egy vermonti férfit azzal vádolnak, hogy szándékosan folyékony trágyával borította be az adó-és vámhatóság egy járőrének autóját. A gyanúsított azzal indokolta tettét, hogy a járőr goromba volt vele, és nem látta, hogy ott az autó, amikor elindította a trágyaszóróját.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Az 53 éves Mark Johnsont azzal vádolják a vermonti hatóságok, hogy folyékony trágyát eresztett az adó-és vámhatóság egy járőrének autójára. Az amerikai gazda elmondása szerint az incidens azután történt, hogy szóváltásba keveredett az autót vezetőt vámossal.

A gazda azt kifogásolta, hogy a bevándorlásért felelős hatóságok miért nem tesznek többet azért, hogy megakadályozzák az államba jövő illegális bevándorlókat, akik aztán a farmokon dolgoznak. Johnson elmondása szerint a vámos durva volt vele. De ennek ellenére azt állítja a gazda, hogy nem látta, hogy az autó mögötte van, amikor beindította a trágyaszóróját - írja a 444.hu.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. május 14. 05:58