Nyulat, marhát és bivalyt is vihetünk Szingapúrba

agrarszektor.hu
Nyúl-, szarvasmarha- és bivalyhúst, illetve ezekből származó készítményeket is szállíthatnak Szingapúrba a magyar vállalkozások. Júliusban a szingapúri állategészségügyi hatóság auditot tartott Magyarországon.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A július 24-28. közötti ellenőrzésen egy nyúl- és egy szarvasmarha-vágóhidat, valamint egy feldolgozó létesítményt látogatott meg a delegáció - közölte a Földművelésügyi Minisztérium. Az audit a magyar állategészségügyi hatóság felügyeleti rendszerének elemzésére is kiterjedt.

VETNE, ARATNA VAGY PERMETEZNE? - Tervezzen előre részletes agrometeorológiai előrejelzesünkkel!
Nézze meg, milyen idő lesz a napokban:
 

Az ellenőrzés eredményéről készült jelentés szerint a szingapúri hatóság szakemberei saját előírásaik alapján is megfelelőnek találták a felkeresett helyszíneket, így az állategészségügyi bizonyítványok kialakítása után az érintett létesítményekből megindulhatnak a nyúl, a szarvasmarha- és a bivalyszállítmányok. E termékcsoportokban újabb vállalkozásoknak nem kell megvárniuk a szingapúri hatóság látogatását, mivel a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal auditjával is megkaphatják a kiszállítási engedélyt. A szingapúri hatóságok korábban már jóváhagyták a magyar baromfi- és sertéshús exportját a távol-keleti országba.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?