Drónnal csaptak le az orvhorgászra: őrület, hogy akart elrejtőzni

Drónnal csaptak le az orvhorgászra: őrület, hogy akart elrejtőzni

agrarszektor.hu
A négynapos hétvégén 238 horgászt ellenőriztek a halőri alkalmazás szerint Hajdú-Bihar vármegyében, és 16 esetben kezdeményeztek szabálysértési eljárást. A legemlékezetesebb eset az volt, amikor a fűben kúszva próbált elrejtőzni az orvhorgász a drónt kezelő halőrök elől.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Rengeteg horgász fordult meg a négynapos hétvégén Hajdú-Bihar megyében is. A megjelent beszámoló szerint a nagy számok törvénye azért ezen a hétvégén is érvényesült. A Hajdú-Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetségének halőrei a négy nap alatt 238 horgászt ellenőriztek a halőri alkalmazás szerint, és 16 esetben kezdeményeztek szabálysértési eljárást - írja a pecaverzum.hu.

Továbbra is a jogosulatlan horgászat volt a leggyakoribb, de találkoztak több horgászkészséget használóval, és olyannal is, aki fajlagos tilalom alá tartozó halat tartott meg. A legemlékezetesebb mégis az a személy volt, aki tiltott helyen engedély nélkül horgászott a társával, és amikor meglátta a halőr drónt, a harctéri videókban látottak szerint kúszva próbált meg elrejtőzni. Majd mikor azt tapasztalta, hogy nem járhat sikerrel, a már a haltartóban lévő halat szabadon engedte, hogy csökkentse tettének súlyát, majd várta a néhány pillanat múlva már odaérő halőröket. 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?