Ez a módszer tuti működik: így óvják a növényeiket a szemfüles gazdák
Hatékony védelmet kell nyújtani a növényeknek a fejlődés korai szakaszától kezdve.
Hatékony védelmet kell nyújtani a növényeknek a fejlődés korai szakaszától kezdve.
A megmaradt vetőmagok évekig történő tárolása nem mindig jó módszer, mert a csíraképességük ideje véges.
Ősz van, itt a saját magfogások ideje, de az kevés ha jókor és jó magot szedünk, azt jól is kell tárolni.
2023. január 1-je óta a gazdálkodóknak kötelező a növényvédelmi kezeléseket az online Gazdálkodási Naplóban vezetni.
Érdemes tájékozódni a repcehibridek beltartalmi tulajdonságairól is.
A búzahibridek termesztéstechnológiája a finomhangolás időszakában van.
Partnereink gyorsan alkalmazkodhatnak a változó környezethez.
Megnyílt a Corteva Agriscience első csávázás technológiai központja Európában.
Ezekre érdemes odafigyelni.
Technológia, nagy termés és termésbiztonság kéz a kézben jár.
A HySEED a páratlan termelői sikerek záloga.
Tudjon meg mindent a gabonafélék növényvédelméről!
Kedvezőtlen körülmények között a legnagyobb a terméstöbblet.
A betegség komplex technológiával válik legyőzhetővé.
Fókuszban a vetés.
Mindent beleadtunk, hogy a sok még több legyen.
2020 végéig megnyitja majd a kapuit.
A foci-EB és az olimpia is jót tehet a grilltermékek piacának 2024-ben.
A nyúlhús régebben sokkal többször került a magyar családok asztalára, mint manapság. Nem túlzás azt mondani, hogy mára már szinte teljesen kikopott az étrendünkből,
A tavasz beköszöntével a vadak is egyre aktívabbak, ami komoly veszélyt jelenthet mind az autós, mind az állat szempontjából.
Az előző évekhez képest drasztikusan csökkent a méz felvásárlási ára Magyarországon, ami nem tett jót a méhészeknek.
Ha nem vigyázunk, Oroszország a jövőben a műtrágya révén gyakorolhat nyomást az Európai Unió mezőgazdaságára.
A Valley X-Tec hajtómű, az iparág első nagy sebességű központi motorja lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat tegyen a központi körforgóval, amelyek korábban nem voltak lehetségesek.
A bor élvezete mélyen összefonódik azzal, hogy milyen hőmérsékleten szolgálják fel.