Ilyen még nem volt Európában: egyedülálló vetőmagcsávázási központ nyílik

agrarszektor.hu
A Corteva Agriscience bejelentette, hogy jövőre megnyitja a délnyugat-franciaországi Aussonne városában az új Vetőmagcsávázási Technológiai Központját. Az épület Európában az első, a világon pedig a harmadik ilyen létesítmény lesz.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A központ az európai gazdálkodóknak fog segítséget nyújtani abban, hogy a legjobb növekedési feltételeket tudják biztosítani a növények számára a kezdetektől egészen a sikeres betakarításig. A központ másik fő tevékenysége a kiterjedt tudományos beruházásokkal támogatott termékfejlesztés lesz, amely új megoldásokkal segíti a mezőgazdasági termelőket, hogy meg tudjanak felelni a folyamatosan változó mezőgazdasági ágazat kihívásainak, derült ki a cég sajtóközleményéből.

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! A december 4-5-i esemény egyedülálló módon foglalja össze és mutatja be az agrárgazdaság legnagyobb érdeklődésre számot tartó, legaktuálisabb témáit az államigazgatási szféra és az üzleti élet csúcsvezetőinek részvételével. A konferencián elhangzó információk segítséget nyújtanak abban, hogy az agrárium szereplői megalapozott gazdasági döntéseket hozhassanak, és még sikeresebbé tehessék gazdálkodásukat, üzleti tevékenységeiket. Regisztráljon most a december 4-5-i siófoki Agrárszektor Konferenciára!

A Corteva Agriscience nemrég bejelentette, hogy hosszútávú, európai szintű, kizárólagos stratégiai kereskedelmi megállapodást kötött a Pro Farm Technologies nevű céggel, amelynek keretében közösen fejlesztik és forgalmazzák majd a biológiai vetőmagcsávázó termékek új sorozatát.

EZ IS ÉRDEKELHET

Mivel a vetőmagcsávázási technológiák a vetőmag közvetlen kezelésével, nem pedig a szántóföldön történő alkalmazásával járnak, ezzel hozzájárulhatnak a mezőgazdaság környezeti lábnyomának csökkentéséhez

- mondta Andre Negreiros, a Corteva Agriscience Európa Vetőmagcsávázási Technológiai Központjának vezetője.

A Corteva Agriscience a Vetőmagcsávázási Technológiai Központ építéséről szóló hírt az Euroseeds október 13-15-e között Stockholmban tartandó éves kongresszusa előtt hozta nyilvánosságra. Az évente szervezett rendezvényen, amelyen a megvitatandó témák között az EU vetőmag-szabályozása, az ökológiai gazdálkodás és a növényegészségügyi szabályozás is szerepel, a cég több száz más résztvevővel együtt lesz jelen.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?