Megőrülnek most a magyarok ezekért a húsokért: veszik őket, mint a cukrot
A grillezés mostanra már megelőzte a szalonnasütést és a bográcsozást is a magyarok körében.
A grillezés mostanra már megelőzte a szalonnasütést és a bográcsozást is a magyarok körében.
Az elmúlt néhány évben a nemzetközi és a hazai piacon egyaránt egyre nagyobb mennyiségben és választékban jelentek meg különböző növényi alapú élelmiszerek és készételek.
Nem semmi!
Egy felmérés szerint a húsevők sem utasítják el a vegán burgereket.
A McPlant termékek teljesen növényi alapúak lesznek.
A műhúsok Magyarországon is egyre több helyen elérhetők.
Kevés a minőségi marhahús a piacon.
Két új agrárkonferenciát is megrendez idén a Portfolio Csoport május 22-én és 23-án.
A talajokból eltűnő szerves anyag sokszor légkörbe kerül, a mezőgazdasági tevékenységből származó szén-dioxid kibocsátás közel 40%-áért a nem megfelelő agrotechnika lehet felelős.
A magyar szabályozás miatt lemarad a technológiai fejlődésben a hazai nemesítés – hangzott el a martonvásári tudományos konferencián.
A kedvezőtlen gazdasági környezet miatt egyre többen nyúlnak az olcsóbb, nagyobb kiszerelésű tejtermékek iránt, ráadásul rengeteg az import is itthon.
Az Agro-ökológiai Programban a tudatosság mentén kell választani, fontos, hogy ne csak a pontvadászat legyen a cél.
Töprengéssel teli és nagyon elhúzódó kezdet jellemezte az idei fajtaválasztási szezont