A Templetonnak dolgozó tajvani üzletember viheti a pápai húsgyárat

agrarszektor.hu
A Franklin Templeton nemzetközi vagyonkezelő csoport délkelet-ázsiai vezetője vásárolhatja meg a pápai húsgyárat. A tajvani üzletember 1,134 milliárd forintért viheti a vagyonelemeket, ha az ajánlott vételárat a szerződéskötéstől számított harminc napon belül kifizeti.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A Templeton kiemelt ázsiai partnere szerezheti meg a pápai húsgyárat - írja a Világgazdaság. Mint ismert, a pápai cégcsoport felszámolását végző Nemzeti Reorganizációs Nonprofit Kft. az értékesítési pályázaton a budapesti székhelyű Tano Commerce Kft.-t hirdette ki győztesként, amely összesen 1,134 milliárd forintot ajánlott az egyben meghirdetett vagyonelemekért, és vállalta, hogy a vételárat a szerződéskötéstést követő harminc napon belül kifizeti.

Hasonló témákról az augusztus 12-ei Kelet-magyarországi Agrárfórumon hallhat. Szó lesz többek között a hazai élelmiszeripar fejlesztési lehetőségeiről, az ágazat számára előirányzott GINOP forrásokról és az uniós pályázati dömpingről is. Nemcsak szakmai program hanem kiváló kapcsolatépítési lehetőségek és egyedülálló attrakciók is várják: versenytraktorok, traktorhúzó verseny, 3 napos agrárexpó, traktorkarnevál. Kattintson a részletes programért és jelentkezzen azonnal!

Mint az agrárszektor.hu megírta, a Tano Commerce Kft. ügyvezetője Liu Chi-Jen tajvani üzletember. A Világgazdaság szerint a befektetőt az üzleti világban Frank Liuként ismerik, és 1988 óta dolgozik a Templetonnak. Liut 1997-ben a cég elsőszámú kínai képviselőjének nevezték ki, jelenleg pedig független igazgatóként vezeti a Templeton délkelet-ázsiai ügyleteit. Frank Liut Székely Levente volt tajvani nagykövet csábította Magyarországra - állítja a lap.

Pontosan nem tudható ugyanakkor, hogy az értékesítési pályázaton nyertes Tano Commerce Kft.-ben kik a tulajdonosok. A cég ugyanis a Primebase Group Limited nevű társaság tulajdonában van, amelyet a Brit Virgin-szigeteken jegyeztek be.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?