Szobrot kaphat Torgyán József

agrarszektor.hu
Szobrot kapna Torgyán József, nemrég elhunyt kisgazda politikus a Somogy megyei Csokonyavisontán. Torgyánné Cseh Mária szerint azonban az is lehetséges, hogy Budapesten állítanak fel a Torgyán-mellszobrot.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A Somogy megyében található Csokonyavisontán állítanának szobrot a 2017 januárjában elhunyt politikusnak, Torgyán Józsefnek - írja az Index. A szoborral kapcsolatban azonban nem egységesek a vélemények. Torgyánné Cseh Mária szerint ugyanis a szobrot Budapesten, a tervek szerint a Földművelésügyi Minisztérium mellett állítják majd fel. Az özvegy úgy tudja, hogy a szoborra a férje nevét viselő alapítvány gyűjt, és ha összegyűlik a megfelelő összeg, egy mellszobrot fognak készíteni Torgyán Józsefről.

Csokonyavisonta ad helyet a Nagyatádi Szabó István emlékmúzeumnak is, ahol most Torgyán József is emlékszobát kapott. Nagyatádi Szabó István, aki a kisgazdapártot megalapította, Csokonyavisontán született.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?