JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!
Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!
Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!
Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
Termékcsaláddá alakul a Soproni Óvatos Duhaj. A Heineken Hungária nyáron debütált innovációja, a (felső erjesztésű) Soproni Óvatos Duhaj IPA után a Soproni Démon is bekerül az Óvatos Duhaj fantázianevű sörcsaládba.
A gyártó barna söre változatlan receptúrával, de megújult csomagolással kerül a polcokra. Mind a palack, mind a doboz dizájnja az IPA megjelenését követi, elnevezése pedig Soproni Óvatos Duhaj Démon lesz. A gyártás is marad Sopronban.
Az összetevők tehát nem változnak, marad a barna sörben a négy fajta maláta és a Saphír aromakomló, a mélybarna színt pedig a speciális karamellmaláta adja. Az időzítés sem véletlen: a téli időszak hagyományosan a barna sörök szezonja Magyarországon.
Nem meglepő, hogy a gyártó az Óvatos Duhaj brandet erősíti: mint arról az agrárszektor.hu a nyáron beszámolt, a hazai sörszakmát, sőt, még magát a gyártót is a Soproni IPA sikere. Megjelenése után nem sokkal olyan ütemben nőtt a fogyasztása, amelyre a sörgyár a gyártás tervezésekor egyáltalán nem volt felkészülve.
Augusztusban a kereslet háromszor akkora volt, mint azt előzetesen becsülték. Információink szerint a kereslet nem csökkent az őszi hónapokban sem, ugyanakkor a gyártás és a disztribúció már folyamatos, egyre több boltban és étteremben, szórakozóhelyen kapható a termék.