Tusványos: népszerűsítették az agrár szakmát és a minőségi élelmiszert

agrarszektor.hu
Az Agrármarketing Centrum (AMC) negyedik éve vesz részt a Bálványosi Nyári Szabadegyetemen, az erdélyi Tusnádfürdőn. Most két kerekasztal-beszélgetéssel irányította a figyelmet az agrárpálya szépségeire és a minőségi élelmiszerekre. A közel egyhetes rendezvényre előadásokkal, kulturális programokkal és koncertekkel vártak több ezer látogatót.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

 Az "Az vagy amit megeszel - minőségi alapanyagok a táplálkozásban" elnevezésű kerekasztal beszélgetés során a résztvevők - Gyurta Dániel olimpiai, világbajnok és Európa-bajnok úszó, Kolumbán Gábor a Civitas Alapítvány elnöke, valamint Ondré Péter, az AMC ügyvezetője -  az egészséges táplálkozás és a minőségi élelmiszerek fontosságáról váltottak szót. Az "Ásó, kapa, nagykaland - fiatalok az agrárpályán" címet viselő eszmecserén pedig Orbán Miklós az Agrosic Egyesület igazgatója, Lakatos Gergely, a Panyolai Szilvórium Zrt. vezérigazgatója és Mikula Lajos, az AGRYA Szövetség elnöke vitatta meg, hogyan lehet vonzóvá tenni a fiatalok számára az agárpályát, valamint mik a szépségei és melyek a nehézségei ennek a hivatásnak. A beszélgetést Giczi Gergely, az Agrármarketing Centrum ügyvezető-helyettese vezette.

A tusványosi részvételről Ondré Péter, az AMC ügyvezető igazgatója elmondta: a kultikusnak számító erdélyi fesztivál kiváló lehetőséget teremt arra, hogy a minőségi élelmiszereket népszerűsítsék. A marketingszervezet szempontjából az idei év legfontosabb eseménye a 79. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK) lesz. Magyarország legnagyobb agrárgazdasági eseményére Budapesten, 2019. szeptember 26-29. között 100 ezer látogatót várnak, köztük a Kárpát-medencéből érkező kiállítókat is.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?