Magyar tejesek figyelem! Már lehet pályázni az új szupervédjegy használatára

Magyar tejesek figyelem! Már lehet pályázni az új szupervédjegy használatára

agrarszektor.hu
A Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) védjegyrendszer alapfokozatára 2020. február 4-től lehet pályázni fogyasztói tej és tejföl termékekkel.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Pályázatot olyan belföldi és EU tagországbeli élelmiszer-termelő, -előállító, -feldolgozó és -forgalmazó nyújthat be, aki a 178/2002/EK rendelet 2. cikk szerinti élelmiszert állít elő, illetve az élelmiszerláncról és hatósági felügyeletéről szóló 2008. évi XLVI. törvény szerinti FELIR-azonosítóval rendelkezik a végzett tevékenységére vonatkozóan. Pályázhat: mezőgazdasági termelő, kistermelő, élelmiszer-előállítást, -feldolgozást végző kis-, közepes- és nagyvállalkozás, valamint élelmiszerkereskedelmi vállalkozás saját márkás termékkel.

A KMÉ védjegyrendszer alapfokozatának elnyeréséhez a pályázóknak adott előírásoknak kell megfelelniük. A speciális tanúsítási követelmények kötelező és választható elemekből épülnek fel. A kötelező előírásokat minden pályázónak teljesítenie kell. Emellett minden, választható elem kategóriában legalább egy-egynek eleget kell tennie, de maga dönti el, hogy melyiket választja.

A szabályzatok, a fogyasztói tejre és tejfölre vonatkozó termékleírások és a pályázat beadásához szükséges formanyomtatványok a kme.hu weboldalon érhetőek el. A pályázatokat a Védjegyiroda 1525 Budapest, Pf. 212. postacímére kell küldeni.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Hello vidék  |  2024. május 20. 14:06