Ilyet még nem láttál: rendkívüli együttműködésbe kezdett a PICK és a MOME

Ilyet még nem láttál: rendkívüli együttműködésbe kezdett a PICK és a MOME

agrarszektor.hu
Kevés olyan ikonikus termék van, amely már pusztán a neve említésekor is képes különféle generációk tagjaiban hasonló emlékeket, hangulatokat felidézni. Ilyen például a PICK szalámi. A vállalat most induló, új kezdeményezésében fiatal grafikus tehetségek terveztek táska designt a témában, májusban pedig a MOME jelenlegi és egykori hallgatóinak a PICK által inspirált alkotásai kerülnek majd bemutatásra - derült ki a cég közleményéből.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A PICK által készített téliszalámik generációk emlékeit határozzák meg, amelyek márciustól hazai grafikus művészek alkotásaiban kelhetnek életre. A vállalat ugyanis olyan egyedi vászontáska-kollekciót alkotott, amelyeket két fiatal hazai grafikus művész, Ghyczy Dia és Csordás Levente illusztráltak. Ezeket a táskákat a vásárlók első körben március és április hónapokban a boltokban a projektben résztvevő PICK szalámik mellett ajándékként szerezhetik meg. Egy március 9-én tartott tematikus kerekasztal-beszélgetés alkalmával a PICK a fenti projekt ismertetése mellett bejelentette a kortárs magyar design művészet egyik meghatározó műhelyével, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemmel (MOME) indított közös kreatív projektjét is.

A projekt pályázatában a MOME egykori és jelenlegi diákjai közül kikerült tervező grafikusok vesznek részt. A PICK által inspirált műveket pedig a tervek szerint májusban egy egyedi tárlaton mutatják be a nagyközönségnek. A téma és a pályázat szakértője, valamint kurátora Góg Angéla, a MOME Tárgyalkotó szak MA képzés vezetője, food designer. A szakember a március 9-ei tematikus esemény alkalmával mutatta be sajátos food design installációját.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?