Végre egy kifizetődő növény Magyarországon

Végre egy kifizetődő növény Magyarországon

Stabil és jövedelmező a káposzta termesztése, de fontos odafigyelni a termesztés során több szempontra is annak érdekében, hogy a termelő sikert érjen el. Az Agrárszektor videós csapata a Pest megyei Bugyiban járt Versegi Viktor termelőnél, aki megmutatta a földjét és beszélt a gazdálkodás részleteiről. A videóban megszólal Márton Zoltán, a Malagrow szaktanácsadója is, aki a tápanyagutánpótlás fontosságáról, az egyes növekedési fázisokban fontos tennivalókról beszélt.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Komoly egy hektárra vetített befektetéssel jár a káposzta termesztése, de ha valaki jól csinálja, stabil piacot jelent neki a nagybani felvásárlás, amelyet jól kiegészít a kereskedelmi láncok és a feldolgozók kereslete is. A termelésben ugyanakkor fel kell készülni az időjárás viszontagságaira, az értékesítésben pedig az import jelenthet kihívást a szereplőknek. Az Agrárszektor csapata Bugyiban járt Versegi Viktor káposztatermelőnél, emellett Márton Zoltánnal, a Malagrow szaktanácsadójával is beszélgettünk a termesztéssel kapcsolatos fontos tudnivalókról:

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?