Spóroljon korszerűsítéssel a permetezésen (x)

agrarszektor.hu
Korszerűsítéssel akár több millió forintot is spórolhatnak a magyar gazdák a permetezésen. A legújabb gépek már nem csupán takarékosak, sokkal biztonságosabbak és környezet kímélőbbek. Így egy átlagos magyar gazdaság akár 20-30%-kal kevesebb anyagi ráfordítással állíthatja elő a szokásos mennyiségű termést. Ezekkel a permetező technológiákkal ismerkedhetnek meg a gazdák az I. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow - Mezőfalván.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Az I. NAK Szántóföldi Napok AgrárgépShow-Mezőfalva az ország legnagyobb szántóföldi szakmai rendezvénye lesz. A 2017-ben első alkalommal megrendezésre kerülő két napos rendezvényt a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetségével közösen szervezi. Az esemény időpontja: 2017. május 31. - június 1., helyszín a Fejér megyei Mezőfalva. A belépés díjtalan.

Mezőfalván a legújabb nemesítési és kutatási eredmények mutatkoznak be a gyakorlatban, nagy és biztonságos termést ígérő fajták, hibridek, továbbá munkaeszközök, gépek, gépkapcsolatok hétköznapi, szántóföldi körülmények között, akcióban. A rendezvény különleges körülmények közt biztosít lehetőséget az agrárium szereplőinek a nagyközönséggel és az egymással való találkozásra, a lehetséges partnerekkel való megismerkedésre és a kikapcsolódásra.

Korszerűsítéssel akár több millió forintot is spórolhatnak a magyar gazdák a permetezésen. A legújabb gépek már nem csupán takarékosak, sokkal biztonságosabbak és környezet kímélőbbek. Így egy átlagos magyar gazdaság akár 20-30%-kal kevesebb anyagi ráfordítással állíthatja elő a szokásos mennyiségű termést. Ezekkel a permetező technológiákkal ismerkedhetnek meg a gazdák az I. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow - Mezőfalván. A permetezés áll az ország legnagyobb szántóföldi bemutatójának középpontjában. A rendezvényen a termelők megismerhetik a legújabb költséghatékony és környezetkímélő módszereket. A hagyományos permetezési technikák ellen felróható, hogy a permetezés során a környező táblák óhatatlanul szennyeződnek, a vegyszermennyiség sokszor több mint amennyire a növényeknek szüksége van, illetve hogy a permetezőgépek biztonsága nem ideális. Ezekre a problémákra nyújtanak megoldást a legújabb permetezési technológiák: a szakaszvezérlés, a megnövelt fúvóka darabszám és a specifikus vegyszerbekeverő rendszerek, amelyekről ingyenesen tájékozódhatnak a gazdák a Szántóföldi Napokon. Bár a permetezés elengedhetetlen a jó terméshez, egy korszerű, önjáró permetezőgép ára akár a 100 millió forintot is elérheti, így a rendezvényen az interaktív bemutató mellett több bank is segítséget nyújt majd a kedvező agrárhitelek közötti választásban.

A rendezvénynek nem kevesebb, mint 39 hektárnyi terület ad otthont. Ebből a szántóföldi gépbemutatót 5 hektáros, a permetező bemutatót 2 hektáros részen tartják meg, több mint 11 hektáron pedig fajtabemutató lesz. De többek közt Nébih fajtabemutató, gyerekmegőrző, kézműves foglalkozások, a gyakorlati és szántóföldi bemutatók szüneteiben növényes előadások, valamint Prega könyvbemutató is várja az érdeklődőket. Mezőfalván egy helyen kerül bemutatásra a mezőgazdasági gépészet és a növénytermesztés számos eleme is - nagy szakmaisággal és érdekesen, gyakorlati megközelítésben, ugyanakkor szórakoztatóan.

Részletes program: www.szantofoldinapok.hu

A rendezvény közvetlen facebook linkje: https://www.facebook.com/I.NAKSZANTOFOLDINAPOK

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?