Jön a Bábolnai Gazdanapok: ezekkel a programokkal várják a látogatókat

agrarszektor.hu
Szeptember 5-8. között rendezik meg a 32. Bábolnai Gazdanapok rendezvénysorozatot a Bábolnai Nemzeti Ménesbirtok és a Magyar Mezőgazdaság Zrt. szervezésében. A Bábolnai Gazdanapok idén a szeptember 26-29. között megrendezésre kerülő 79. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár társrendezvénye lesz. A rendezvény közel 20.000 négyzetkilométeren és több mint 200 kiállítóval várja majd a látogatókat.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A kiállítás négy napja alatt minden nap másfél órán át a különféle erő- és munkagépek megtekinthetőek lesznek működés közben, de a látogatóknak idén először traktor-tesztvezetésre is lehetőségük lesz az Agrotec Kft. jóvoltából. Ahogy az előző években mindig, most is több szakmai program várja majd a Bábolnára érkező szakembereket. Több mint ötven cég és intézmény közreműködésével folytatódik a gyakorlati bemutatóval kiegészített SMARTFARM konferenciasorozat. A három nap témái a Növényvédelem és távérzékelés, a Talajmenedzsment és a Nedvességgazdálkodás lesznek.

Idén először egy több mint harminc méteres interaktív talajszelvényen, működés közben, egymással összehasonlítható módon bemutatásra kerülnek a legújabb SMART talajművelő eszközök. A SMART Szaktanácsadási Ponton a szervezők minden érdeklődőnek ingyenes konzultációs lehetőséget biztosítanak, a kiállítás mind a négy napján. Az Agro-Way Kft. a rendezvény során mindennap drónbemutatót tart, ennek keretén belül a látogatók a permeteződrónok használatával ismerkedhetnek meg.

A rendezvény első napjának középpontjában a határon túli gazdák lesznek, akik Erdélyből, a Felvidékről, Kárpátaljáról és a Vajdaságból látogatnak el Bábolnára. A második napra a szervezők az agrárium munkaerő-utánpótlásának javítása érdekében Szakiskolai Napot terveztek, 14 szakiskola 1000-nél is több diákja számára.

A rendezvény időtartama alatt családi programokkal is várják a nagyközönséget. A szervezők lovasbemutatóval, sétakocsikázással, történelmi íjászattal és a kicsiknek mini gyerekparadicsommal készülnek, valamint lehetőség nyílik a Ménesbirtok történelmi épületegyüttesének és híres lóállományának szervezett formában, csoportosan és vezetővel történő megtekintésére is.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?