Ez harapni fog! Minden eddiginél erősebb gépet dob piacra a Claas

agrarszektor.hu
Hamarosan új, csúcskategóriás silózógépet dob piacra a Claas. A Jaguar 990 névre keresztelt magajáró szecskázógép V12 hengeres MAN-motorral lesz felszerelve és 925 lóerős teljesítmény leadására lesz képes. A Jaguar 990-es modell lesz a Claas legerősebb magajáró szecskázógépe.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A 800-as és 900-as szériába tartozó Jaguar modellekhez is érkeznek újítások. Ezek között szerepel a Jaguar 900-as széria EU Stage V előírásnak megfelelő kibocsátású motorokkal való felszerelése, a kéztámaszra új konzol telepítése és a vezetőfülke új érintőképernyős Cebis terminállal való felszerelése. A Claas ezeken kívül az úgynevezett dinamikus kormányrendszerrel is el fogja látni a szecskázógépeit.

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! A december 4-5-i esemény egyedülálló módon foglalja össze és mutatja be az agrárgazdaság legnagyobb érdeklődésre számot tartó, legaktuálisabb témáit. Regisztráljon most az Agrárszektor Konferenciára!

A 970-es, a 980-as és a 990-es modellekhez mostantól elérhető lesz egy új, 42 pengés V-Max dobrendszer. Ezen felül az összes, a 900-as szériába tartozó modell számára elérhető lesz a Cemos Automatic szabályozórendszer.

A 800-as és a 900-as szériába tartozó Jaguar szecskázógépekre a jövőben az új, 4,5 méteres Orbis kukoricaadapter is felszerelhető lesz, amely rendelkezni fog a nagyobb, 600SD-s és 750-es adapterek számos funkciójával is.

A hír eredeti nyelven az Agriland oldalán olvasható.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?