Itt a KITE legújabb dobása: ez komoly segítség lehet rengeteg gazdának

Itt a KITE legújabb dobása: ez komoly segítség lehet rengeteg gazdának

agrarszektor.hu
2022. május 5-6-án rendezték a Hódmezővásárhelyi KITE Napokat a Kutasi úti alközpontban. A kiállítás fókusza arra irányult, hogy miben tudnak segíteni partnereiknek a digitális átállás pályázat megvalósítási időszakában. A rendezvényen egy ünnepélyes gépátadásra is sor került, illetve a gépkiállítás mellett a KITE speciális szakmai kiegészítő rendezvényekkel is szolgált a partnereknek, a cég a komplex megoldásokat nyújtó Precíziós Gazdálkodási Rendszerüket tárta a nagyközönség elé egy bemutató keretében, valamint alkatrészes és szervizes after-sales prezentációt is tartottak.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Az első napon egy bemutatóval egybekötött sajtótájékoztatóra is sor került, melyen Kiss Sándor a KITE Zrt. gépkereskedelmi üzletágának kereskedelmi igazgató-helyettese vezette körbe a megjelenteket.

A COVID-19 utóhatása és a szomszédunkban kialakult háború a beszállítói láncokban további fennakadásokat okoznak, melynek hatása napjainkban is folyamatosan érezhető. Ezek következményei a megnyúlt szállítási határidők, melyek akár a megszokott idő többszörösei is lehetnek. Az alapanyag-, energia-, humán jellegű és szállítási költségek növekedése beépül a gyártók áraiba, melyeknek egyenes következménye a folyamatos áremelés. Az árfolyamváltozások és a finanszírozási költségek is ugyanezt az irányt erősítik egyidejűleg. Ezeknek a hatásoknak a csökkentésére a KITE Zrt. lehetővé teszi az előre készletezést és a korai nagy volumenű előrendelést, mellyel csökken a szállítási határidők hossza. Mindemellett a "Mezőgazdaság digitális átállásához kapcsolódó precíziós fejlesztések támogatása" pályázattal kapcsolatos beruházás esetén a korábbi megvalósítás is lehetséges a gazdálkodóknak. A KITE Hiteliroda saját egyedi megoldásokkal várja a beruházni szándékozókat, kedvező finanszírozási feltételt biztosítva

 - nyilatkozta Kiss Sándor, a rendezvényről szóló bemutatón.

EZ IS ÉRDEKELHET

A sajtótájékoztató egy ünnepélyes gépátadással ért véget, melynek keretében a Gorzsai Zrt. vezetője, Gyapjas Károly átvette a gazdaság 35. John Deere gépének, egy S790-es kombájnnak a kulcsait. A betakarító gép az állatállomány takarmánytermelésének feladataiban teljesít majd és a silókukorica learatásában játszik szerepet - írja közleményében a KITE.

Címlapkép forrása: KITE Zrt.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?