Hungarikum grafikai pályázatot hirdet a VM

agrarszektor.hu
Mától lehet pályázni a hungarikum tanúsító védjegy grafikai megjelenésének kidolgozására. A grafikának ki kell fejeznie a hungarikum fogalomhoz kapcsolódó szellemiséget, meg kell testesítenie és szimbolizálnia annak jellemzőit. A Vidékfejlesztési Minisztérium által kiírt grafikai pályázat benyújtására május 2-áig van lehetőség.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A hungarikum olyan megkülönböztetésre, kiemelésre méltó értéket jelöl, amely a magyarságra jellemző tulajdonságával, egyediségével, különlegességével és minőségével a magyarság csúcsteljesítménye. A hungarikumot belföldön és külföldön is a magyarság kiemelt értékeként tartják számon, vagy védett természeti érték, vagy kiváló nemzeti érték.

A győztes grafikai megoldás - más feltételek mellett - tartalmazza a "hungarikum" kifejezést, továbbá könnyen azonosíthatónak és más védjegyektől jól megkülönböztethetőnek, egyszerűnek, érthetőnek, felismerhetőnek, emellett minden reklámhordozón és minden szokásos felhasználási formában könnyen alkalmazhatónak és bármely nyomdai felhasználásra alkalmasnak kell lennie.

A pályázati felhívás és a pályázati nyilatkozat innen tölthető le.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?