Komoly segítséget kapnak ezek a magyar cégek: ennyit kell tenniük hozzá

Komoly segítséget kapnak ezek a magyar cégek: ennyit kell tenniük hozzá

MTI
Az idén három képzésre jelentkezhetnek a minimum 20 főt foglalkoztató kis- és középvállalkozások (kkv) Debrecenben a tavaly indult vállalkozásfejlesztési programsorozatban - mondta el Barcsa Lajos gazdaságért felelős alpolgármester az új tanfolyamokat bemutató sajtótájékoztatón kedden.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Barcsa Lajos hangsúlyozta, hogy a város számára kiemelkedően fontos, hogy a kkv-k folyamatosan tudjanak fejlődni, ezeket a vállalkozásokat az EDC Nonprofit Kft.-n keresztül támogatják abban, hogy sikeresek legyenek.  Kiemelte, hogy hiába jönnek a multinacionális nagy cégek Debrecenbe, a kis- és középvállalkozások adják a gerincét a foglalkoztatásnak a városban, de országos szinten is kétharmad ez az arány. Az alpolgármester hozzátette, hogy a város évek óta megkérdezi a vállalkozásokat, hogy milyen kitörési pontot látnak, milyen területeken szeretnének bővebb ismereteket szerezni, az idei évben részben a hatékonyságnövelést, az energiahatékonyságot és a marketinget jelölték meg a cégek. 

Harsányi Zsolt az EDC Debrecen vállalkozásfejlesztési vezetője elmondta, hogy a tavaly indult képzések iránt is magas volt az érdeklődés, egyenként mintegy 20 vállalkozás jelentkezett mindegyikre - mondta. Az idei lehetőségeket ismertetve elmondta: a Tudatos vállalkozások képzés célja, hogy minél több, a stratégiai gondolkodásmódhoz kapcsolódó eszközt használjanak a vállalkozások, például előrejelzések készítésével. A Digitális vállalkozások tanfolyam érinti a kiberbiztonság, adatvédelem, IT szolgáltatásmenedzsment területeit is, az Emberközpontú vállalkozás képzés lényege pedig az, hogy olyan cégeket erősítsen, ahol szeretnek a munkavállalók dolgozni.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?