Marketingpénzek a sertésszektornak

agrarszektor.hu
Összesen 73 millió forint keretösszeggel jelentek meg az Agrármarketing Centrum (AMC) legújabb, sertéságazati piaci megjelenést támogató pályázatai. A kiírásokra november 12. és december 7. között három kategóriában lehet pályázni.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Megjelentek az Agrármarketing Centrum legújabb pályázatai, amellyekkel 73 millió forintot kívánnak fordítani a sertéságazat piaci megjelenésére. Az AMC közleménye szerint a pályázat első kategóriájában, 60 millió forintos költségkeretből 1-5 millió forint nyerhető el a hazai termelők és termékeik promóciójához a különböző vásárokon, illetve fesztiválokon a nagyközönségnek szóló helyi, regionális, valamint országos rendezvényeken. A második kategóriában további 10 millió forintos keretösszegből a szakmai közönséget érintő tudástranszfer célú rendezvények (konferenciák) kivitelezői nyerhetnek 500 ezer és 1 millió forint közötti támogatást szervezési és marketingkommunikációs feladataikhoz. A pályázat harmadik kategóriája az élelmiszeripari ismeretterjesztő és szemléletformáló kiadványok elkészítésére irányul, amelyre 3 millió forintos keretösszegből, 500 ezer és 1 millió forint közötti támogatás nyerhető el.

Az állattenyésztési ágazatot érintő támogatási lehetőségek is központi témái lesznek az év egyik legnagyobb agráreseményének számító, kétnapos Agrárszektor Konferencián november 28-29-én Siófokon. Szó lesz a meghatározó ágazatok - sertés, baromfi, szarvasmarha - jövő évi támogatásai, fejlesztési lehetőségei, szabályozási változásai. Ne hagyja ki a siófoki Agrárszektor Konferenciát november 28-29-én!

A pályázók rendezvények, konferenciák megszervezéséhez, a megjelenésüket hirdető reklám- és média felületek megvásárlásához, technikai költségeikhez kaphatnak pályázati támogatást. Emellett kommunikációs anyagaik elkészítéséhez, az eseményekhez kötődő arculati, grafikai elemek megtervezéséhez, illetve a rendezvényeken feladatot ellátó előadók, tolmácsok díjazásához is forrásokat vehetnek igénybe.

Kizárólag a Magyarországon, 2019. március 15-ig megvalósuló és a sertéságazat piaci megjelenését erősítő, agráriumhoz kötődő rendezvények kapcsán nyújthatóak be pályázatok, és a lebonyolítás teljes költségigényének akár 50 százaléka is elnyerhető. A pályázatok benyújtásának határideje egységesen 2018. december 7. 24.00 óra. A támogatás vissza nem térítendő, és pályázhatnak minden, az ágazatot, vagy annak valamely szegmensét bemutató, fejlesztő gazdasági társaságok, köztestületek, szövetségek, egyesületek, alapítványok és szakmai szervezetek, terméktanácsok - közölte az AMC.

A pályázatok postai úton az Agrármarketing Centrum Nonprofit Kft. részére, vagy futárszolgálattal az AMC kézbesítési címére nyújthatóak be. Az elszámolások 2019. április 5-i határideje után (az elszámolás jóváhagyását követő 30 napon belül) fizetik ki a nyerteseknek a számukra megítélt támogatási összeget.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?