Az AgriTech jövőjéről szól a Design Terminal novemberi konferenciája

Az AgriTech jövőjéről szól a Design Terminal novemberi konferenciája

agrarszektor.hu
Hazai és nemzetközi szakemberek, így például a NASA Harvest, a Bonafarm Csoport, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara vagy éppen a European Space Agency képviselői vitatják meg az agrárium izgalmas témáit a kétnapos online, ingyenes eseményen.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Mire jók az űradatok a mezőgazdaságban? Miért népszerű a városi gazdálkodás? Mire képes az agrárium új generációja? A mezőgazdaság legégetőbb kérdései kerülnek terítékre a Future of Agritech - Online summit powered by Design Terminal konferencián, 2020. november 16-án és 17-én. A Design Terminal a deeptech startupok fejlesztését, networkingjét és promócióját támogató X-Europe program keretében szervezi a kétnapos, online eseményt, mely során előadások, panelbeszélgetések és viták részesei lehetnek az érdeklődők - írja közleményében a Design Terminal. 

Elismert hazai és nemzetközi szakembereket sikerült megnyerni a konferencia előadóiként. Többek között Inbal Becker-Reshef, aNASA Harvest igazgatóját, Csányi Attilát, a Bonafarm Csoport vezérigazgatóját, Balogh Viktor Ferencet, a KITE Zrt. marketing igazgatóját, Borris Förstert, a németországi eccelerate digitális tanácsadó cég üzleti partnerét, Szöllősi Rékát, a Felelős Élelmiszergyártók Szövetségének szakmai és kommunikációs igazgatóját, Juan Francisco Delgadot, az agrár-élelmiszeripari innovációt erősítő, portugál Smart Agrifood alelnökét és Éder Tamást, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara élelmiszeriparért felelős országos alelnökét.

A RÉSZLETES PROGRAM ÉS AZ ÖSSZES ELŐADÓ ITT TALÁLHATÓ.

Az esemény moderátorai Joós Andrea "élménybiológus" és a háztartási növénytermesztést segítő Growberry startup alapítója, Hudecz Attila lesznek.

AZ INGYENES, ONLINE KONFERENCIÁRA ITT LEHET REGISZTRÁLNI.

A Design Terminal célja, hogy összehozza a legizgalmasabb cégeket, startup alapítókat, ökoszisztéma szereplőket és az agritech szakértőit. A konferencián megoszthatják egymással és a közönséggel gondolataikat arról a szektorról, mely az elmúlt években sikeresen lépett az innováció és digitalizáció útjára.

Az X-Europe programot az Európai Unió Horizont 2020 kutatási és innovációs programja támogatja, a 871795 számú támogatási megállapodás szerint.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?