Fontos határidő közeleg: ezt január 15-ig el kell intézniük a magyar gazdáknak

Fontos határidő közeleg: ezt január 15-ig el kell intézniük a magyar gazdáknak

agrarszektor.hu
A VP Őshonos in situ pályázat kötelezettségvállalási időszakának meghosszabbításra vonatkozó kérelmek visszavonhatóságának határideje 2021. január 15-én lejár, írta meg a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Ahogy azt a NAK ismertette, a VP4-10.2.1.1-15. "Védett őshonos és veszélyeztetett mezőgazdasági állatfajták genetikai állományának in situ megőrzése" pályázati felhívás alapján a 2016-ban támogatási kérelmet benyújtók számára a 2020. november 23-a és 2020. december 21-e közötti időszakban fennállt a lehetőség arra, hogy a kötelezettségvállalási időszak 5 évről 6 évre, 2021. december 31-ig történő meghosszabbítására kérelmet nyújtsanak be a Magyar Államkincstárhoz (MÁK). A kérelmek benyújtásuk után meghatározott ideig visszavonhatóak.

Az Agrárkamara arra hívta fel a figyelmet, hogy közeledik a 2021. január 15-ei határidő, ameddig a pályázati felhívás kötelezettségvállalási időszakának meghosszabbítására már benyújtott kérelmek a MÁK által közzétett formanyomtatvány ügyfélkapun keresztül történő benyújtásával esetlegesen visszavonhatóak. A témához kapcsolódó korábbi ‒ további információkat tartalmazó ‒ cikkek ezen, valamint ezen a linkeken érhetőek el.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?