Agrárszakmai ismeretanyagok okoseszközökön okos gazdáknak

Agrárszakmai ismeretanyagok okoseszközökön okos gazdáknak

agrarszektor.hu
Az agrárszakmai könyv- és lapkiadásban közel három évtizedes múltra visszatekintő Szaktudás Kiadó Ház lépést tartva korunk kihívásaival, a nyomtatott termékek kiadása helyett egyre inkább a digitális és online térben való megjelenésre helyezi a hangsúlyt.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A cég portfóliójába tartozó, havonta megjelenő Agrárium szaklap az elektronikus megjelenésre való váltásnak köszönhetően már a teljes, 400 ezer fős agrárkamarai tagsághoz eljut. A lap online portálja, az agrarium7.hu a naprakész szakmai tájékoztatást biztosítja az olvasók számára. A Kiadó szakkönyvkínálata mellett, a szaktudas.hu webáruházban már elérhető Gyakorlati Tudástár név alatt saját, egyedi fejlesztése, egy teljesen új típusú, speciális, digitális szakmai kiadványcsoport is. Ez a három, egymással szorosan összekapcsolódó szakmai csatorna, együttesen alkotja azt az integrált agrárszakmai információs platformot, amely az ágazat minden szereplője számára tudja szolgáltatni a legfontosabb híreket, szélesíti a piaci lehetőségeket és nem utolsó sorban elérhetővé teszi a gazdálkodás jövedelmezőségének növeléséhez szükséges legújabb, gyakorlati szakmai ismereteket. 

Nevezzen a 2021-es Portfolio Agrárdíjakra!

Idén év végén decemberben is kiosztja a Portfolio Csoport a Portfolio Agrárdíjakat az Agrárszektor 2021 Konferencián. Ebben az évben nyolc kategóriában díjazzuk a hazai agrárgazdaság legjobbjait és a legkiemelkedőbb agrárgazdasági teljesítményeket.

A Portfolio az érdeklődéseket az agrarszektordijak@portfolio.hu e-mail címen fogadja 2021. június 30-ig.

A GYAKORLATI TUDÁSTÁR elektronikus kiadásban megjelenő, folyamatosan gyarapodó agrárszakmai kiadványai friss, főképp gyakorlatba ültethető tudást kínálnak. A Gyakorlati Tudástár anyagai kiváló szakemberek egy-egy konkrét témára fókuszáló, naprakész, tömör, lényegre törő írásai, átlagosan 40-60 oldalnyi terjedelemben. A digitális formátum adta lehetőségnek köszönhetően a tartalmak szükség és igény szerint frissíthetők és aktualizálhatók. A vevők, akik elsősorban a gazdálkodás napi gyakorlatában felmerülő kérdésekre, problémákra keresik a megfelelő megoldást, néhány kattintással, kedvező - 2-3 ezer forintos áron - szinte azonnal hozzájuthatnak a keresett információkhoz.

Hiánypótló agrár ismeretanyagok kizárólag a Szaktudás Kiadó kínálatában!

Az agrárium szereplői az elmúlt években szembesültek azzal a ténnyel, hogy a fellelhető agrár szakirodalom, a gyakorlatba ültethető ismeretek elmaradnak a mai világ diktálta versenyhelyzetekből fakadó elvárásoktól. A modern technológia, a szakoktatás olyan gyakorlati háttértudással kell immár párosuljanak, amely egyszerre ötvözi a hagyományos módszerek ismeretét és egyben integrálható egy fejlettebb gazdálkodási szemléletbe is. A Szaktudás Kiadó GYAKORLATI TUDÁSTÁR kiadványai ezért a szaktudást egy olyan frissített, aktualizált formában adják közre, amelyek a kisebb gazdaságok, termelők mellett akár az agrárszektor nagyobb vállalatai számára is értékes, azonnal alkalmazható, hiánypótló tartalmak lehetnek.

A pdf formátumban elérhető anyagok szerzői mind egy-egy szakterület kiváló, gyakorlattal, évtizedes tapasztalattal rendelkező szaktekintélyei, akik úgy vélik, hogy a bevált és működő rendszerek, módszerek mellett legalább olyan jelentős a csúcstechnológiás megoldások szerepe a mezőgazdaságban, élelmiszeriparban, állattartásban is.

Egy-egy új technológia bevezetése, hatékonysága nagyban múlhat a naprakész ismeretanyagokon, a megfelelő szakmai felkészültségen. A gyakorlati, tapasztalati alapon megszerzett tudás óriási értékké nőtte ki magát. A digitális térbe szorulva, a pandémiát követő időszakban pedig idő- és szükségszerű lett az új utak, azonnali megoldásokat segítő módszerek alkalmazása.

Csak egy kattintás a szaktudás! 

A GYAKORLATI TUDÁSTÁR kiadványainak tömör, lényegre törő tartalmai, szemléltető ábrái, képes mellékletei, összefoglaló táblázatai garantálják a gyors feldolgozhatóságot, alkalmazhatóságot. Az okoseszközök térhódításának köszönhetően ezek a digitális kötetek mindig kéznél vannak és bármikor "fellapozhatók".

 

A Tudástár kiadványai és praktikus használhatóságuk garantáltan az olvasók segítségére lesznek gazdaságaik még sikeresebb és jövedelmezőbb működtetésében!

KIEMELT ÚJDONSÁGAINK: 

Szenázs/szilázs készítési technológiák és műszaki eszközeik (Dr. Kelemen Zsolt) 

A burgonya termesztése (Dr. Radics László - Dr. Polgár Zsolt - Wolf István) 

Zöldítés, vetésforgó, kettős termesztés (Dr. Radics László) 

Gépek az erdőfelújításhoz (Dr. Horváth Béla) 

Biológiai növényvédelem (Dr. Nagy Antal - Dr. Radócz László) 

Aszalás - Kisüzemi és házi élelmiszer-előállítás II. (Dr. Szabó P. Balázs)

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?