Lezárult az egyetemisták nagy agrárversenye: egymillió forintot nyert a legjobb csapat

Lezárult az egyetemisták nagy agrárversenye: egymillió forintot nyert a legjobb csapat

agrarszektor.hu
Minden eddiginél nagyobb érdeklődéssel, izgalmas projektötletekkel és látványos döntővel zárult az Agrovirtus 2021-es versenysorozata, melyben idén a Széchenyi István Egyetem "Óvári Gazdászok" csapata nyerte el az egymillió forinttal járó fődíjat.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Az Agrovirtus verseny online selejtezőjének több mint száztíz csapata közül a tizenkét legjobb készülhetett a december elején megtartott háromnapos Agrovirtus Akadémián a verseny döntőjére, ahol a hallgatók a Baki Agrocentrum Kft. adatait felhasználva dolgoztak ki és mutattak be fejlesztési tervet neves vállalatvezetőkből, valamint agrár- és pénzügyi szakértőkből álló zsűri előtt - írja közleményében az Agrovirtus. A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen izgalmas látványvilággal rendezett döntőn a Széchenyi István Egyetem "Óvári Gazdászok" csapata szerezte meg az aranyérmet, akiknek a fejlesztési terve egymillió forintot ért. Második helyen a Tartamhatás (Debreceni Egyetem), harmadik helyen pedig a Növénydokik (Debreceni Egyetem) csapata végzett, akik a szervezők és támogatók jóvoltából pénzjutalomban részesültek. Emellett mind az öt döntőbe jutott csapat különdíjban is részesült.

Forrás: Agrovirtus

Maróti Miklós, a versenyt szervező AgroVIR Kft. ügyvezetője elmondta, hogy a LeadersLab vezetőképző programmal kiegészült Agrovirtus verseny immár nem kizárólag egy egyetemistáknak szóló megmérettetés, hanem egy életpálya program, ahol az átadott ismeretanyagnak, a fejlesztett kompetenciáknak és a kialakított kapcsolati hálóknak köszönhetően egyre növekvő érdeklődés mutatkozik az Agrovirtus hallgatók iránt. Az Agrovirtus Akadémián résztvevő csapatok részére, a megszerzett ismeretanyag igazolására a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem és a főszervező AgroVIR Kft. közös oklevelet bocsátott ki, melyet a zsűrielnök, Dr. Gyuricza Csaba, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem rektora adott át az Akadémiára bekerült hallgatóknak.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. május 14. 05:58