Módosult a helyipiac-fejlesztési pályázat: fontos változások jönnek 2022-től

Módosult a helyipiac-fejlesztési pályázat: fontos változások jönnek 2022-től

agrarszektor.hu
2021. december 16-án módosult a Széchenyi 2020 keretében megjelent "Helyi termékértékesítést szolgáló piacok infrastrukturális- és eszköz fejlesztése" című (VP6-7.2.1.1-20 kódszámú) felhívás dokumentációja.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

2021. december 17-től hatályba lépett változások lehetőséget biztosítanak a támogatási kérelmek benyújtására 2022. május 3-ig két szakaszban - írja a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK). Így a jövő évben benyújtható pályázati időszak szakaszai:

  • nyolcadik szakasz 2022. január 18. - 2022. február 1., míg a
  • kilencedik szakasz 2022. április 19. - 2022. május 3. között lesznek.

A támogatási kérelemben a benyújtási időszak alatt az adott értékelési határnapig változtatások tehetők és az értékelési határnapig tett utolsó változtatás szerinti adattartalom alapján kerülnek elbírálásra. Változtatás benyújtása esetén a támogatási kérelem benyújtási idejének, az értékelési határnapig benyújtott utolsó változtatás benyújtásának napja minősül. A támogatási kérelmet kizárólag a Kincstár elektronikus felületén, ügyfélkapun keresztül lehet benyújtani. A csatolandó dokumentumokat elektronikus úton elektronikus formában, vagy papír alapú dokumentumok esetében szkennelés útján előállított, olvasható formában kell csatolni a kérelemhez.

 

További lényeges változás, hogy a felhívás keretösszege 3 milliárd forintról 13 milliárd forintra emelkedett, és pontosításra került a jogszabályi hivatkozás a projekt területi korlátozása című pontjában. Az 1. számú melléklet Jogszabályok gyűjteménye és a Támogatói Okirat pedig a jelen változásokkal harmonizál.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?