2024. szeptember 21. szombat Máté, Mirella
Árak, költségek, támogatások az állattartásban - Fontos részletek az Agrárium Konferencián

Árak, költségek, támogatások az állattartásban - Fontos részletek az Agrárium Konferencián

agrarszektor.hu
Mit tehetnek az állattenyésztők a magas takarmányárak ellen, a nehéz piaci viszonyok között hogyan optimalizálhatják költség- és jövedelmezőségi helyzetüket, illetve milyen támogatásokra számíthatnak 2023-ban? - e kérdések megválaszolására fókuszál az Agrárium Konferencia, amelyet március 21-én rendez meg Kecskeméten a Portfolio Csoport. A konferencia kitér arra is, milyen állategészségügyi szabályozási változásokra számíthatnak az állattartó vállalkozások. 

Már csak néhány napig jelentkezhet a Portfolio agrárdíjaira!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 22-ig!

A korábbiaknál is nehezebb helyzetbe kerültek az idén az állattenyésztő gazdaságok, mivel a takarmány- az energia- és az egyéb költségek növekedése jóval kiszámíthatatlanabbá tette a termelést. A Portfolio Csoport március 21-i Agrárium Konferenciája részletesen foglalkozik azzal, hogyan alakulhatnak idén az állattartók költségviszonyai, milyen felvásárlási árakra számíthatnak és végső soron miként tervezhetik jövedelmezőségi kilátásaikat. A konferenciának a kecskeméti Four Point by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont ad otthont.

A konferencia áttekintéséhez kattintson ide>>

A konferencia kitér a meghatározó haszonállatfajok állategészségügyi helyzetére, és arra is, milyen változások várhatók az állategészségügyi szabályozásban és előírásokban. A rendezvény bemutatja azt is, hogy az állattartók milyen támogatásokra számíthatnak a januárban hatályba lépett új uniós Közös Agrárpolitika szabályrendszerében.

A rendezvény részletes programját itt érheti el>>

A konferencia nyitóelőadását Nagy István agrárminiszter tartja, aki az idei támogatási lehetőségekről és kormánytervekről számol be. A rendezvényen részt vesz Pásztor Szabolcs országos főállatorvos, és jelen lesznek a meghatározó takarmánypiaci vállalkozások vezetői is.

A konferencia előadásain és kerekasztal-beszélgetéseire résztvevő szakemberek első kézből nyújtanak tájékoztatást az agráriumban érdekelt vállalkozásoknak. A rendezvény előadói között az államigazgatási, az üzleti-döntéshozói, a pénzügyi és az érdekképviseleti szféra csúcsvezetői és neves szakértői szerepelnek.

A konferencia előadóiról ide kattintva tájékozódhat>>

Az esemény az agrárgazdaság minden gazdasági méretű vállalkozásának hasznos információkat nyújthat. A Portfolio Csoport a részvételhez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai számára 35 százalékos kedvezményt biztosít.

A jelentkezési feltételekért kattintson ide>>

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?