Nagy segítséget kapnak ezek a magyar termelők: ezt ki kell használni

Nagy segítséget kapnak ezek a magyar termelők: ezt ki kell használni

agrarszektor.hu
A tenyésznyúl tenyésztésbe állításának mezőgazdasági csekély összegű (de minimis) támogatásáról szóló 54/2014. (IV. 29.) VM rendelet (a továbbiakban: Rendelet) alapján az állattartók - figyelemmel a Rendeletben szabályozott jogosultsági feltételekre - a tenyésznyúl tenyésztésbe állításához vissza nem térítendő mezőgazdasági csekély összegű támogatást vehetnek igénybe.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A támogatás tárgya, mértéke

Támogatást a támogatási időszakban tenyésztésbe állított tenyésznyulak után a tenyésztésbe állítást követő első támogatási kérelem benyújtási időszakban egy alkalommal lehet igénybe venni. A támogatás mértéke a támogatási időszakban tenyésztésbe állított tenyésznyulanként 3000 forint, azzal, hogy az nem haladhatja meg az állattartó és a vele egy és ugyanazon vállalkozásnak minősülő vállalkozás részére rendelkezésre álló szabad csekély összegű támogatási keretet - írja a MÁSZ

EZ IS ÉRDEKELHET

A támogatási kérelem benyújtásának módja, ideje

A támogatási kérelmet jelen közlemény 1. számú melléklete szerinti, az N02401 számú „Támogatási kérelem főlap” elnevezésű nyomtatványon, valamint 2. számú melléklete szerinti, az N02402 számú „Támogatási kérelem betétlap” elnevezésű nyomtatványon az alábbi kérelem-benyújtási időszakokban lehet benyújtani:

Felhívják a figyelmet arra, hogy amennyiben a borítékon a postai feladás dátuma korábbi, vagy későbbi, mint a kérelem-benyújtási időszak, úgy a támogatási kérelmet a Kincstár visszautasítja. Továbbá, amennyiben a benyújtási határidő utolsó napja olyan napra esik, amelyen a Kincstárnál az általános munkarendre tekintettel a munka szünetel, akkor a határidő a következő munkanapon jár le.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?