Fontos határidőre hívja fel a figyelmet a NAK

Fontos határidőre hívja fel a figyelmet a NAK

agrarszektor.hu
A Magyar Falu Program keretében meghirdetett pályázati kiírás Magyarország területén működő 5.000 fő és az alatti állandó lakosságszámú települések önkormányzatai részére nyújt lehetőséget utak, hidak, járdák, valamint kerékpárforgalmi létesítmények kialakítására, fejlesztésére.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A konferenciára idén először 0. nappal is készülünk!

Regisztráljon most még EARLY BIRD áron! 

A támogatás vissza nem térítendő, legfeljebb 100%- os támogatási intenzitású előfinanszírozott hazai támogatásnak minősül. A támogatás folyósításának nem feltétele saját forrás biztosítása, rendelkezésre állása. A projekt során igényelhető legmagasabb támogatási összeg út, híd, kerékpárforgalmi létesítmények építése, felújítása esetén 45.000.000 forint, míg járda építése, felújítása esetén 10.000.000 forint - olvasható a NAK oldalán.

EZ IS ÉRDEKELHET

A pályázat keretében igényelhető maximális támogatási összegbe beleszámítandó az önállóan támogatható; az önállóan nem támogatható, választható, költségkorláttal elszámolható járulékos tevékenységek és az önállóan nem támogatható, kötelezően megvalósítandó tevékenységekre igényelhető támogatási összeg is. A pályázatot kizárólag elektronikus úton, a Magyar Államkincstár által a Magyar Falu Program végrehajtására létrehozott és üzemeltetett elektronikus felületen keresztül lehet benyújtani. A pályázatot benyújtó önkormányzatnak rendelkeznie kell hivatali kapuval. A pályázatok benyújtására 2024. július 12-ig van lehetőség. A határidő elmulasztása jogvesztéssel jár. A pályázat módosítására - a hiánypótlás kivételével - a benyújtást követően már nincs lehetőség.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?