Mi várható a műtrágyapiacon? - Bige László az Agrárszektor Konferencián

Mi várható a műtrágyapiacon? - Bige László az Agrárszektor Konferencián

agrarszektor.hu
Mi történik a következő időszakban a hazai műtrágyapiacon? - erről tart előadást Bige László, a pétfürdői Nitrogénművek Zrt. elnök-vezérigazgatója a Portfolio Csoport siófoki Agrárszektor Konferenciáján. A december 3-5. közötti rendezvény - amely az év egyik legnagyobb agrárszakmai eseményének számít - kiemelten foglalkozik az agrárgazdaságot érintő legaktuálisabb és legfajsúlyosabb témákkal, így alapvetően hozzájárulhat ahhoz, hogy az ágazati szereplők sikeres és eredményes gazdálkodási döntéseket hozhassanak. 

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Regisztráljon most még EARLY BIRD áron! 

Mára a hazai agrárium egyik legjelentősebb és legnagyobb szakmai eseményévé vált az Agrárszektor Konferencia, amelyet december 3-5-én rendez meg a Portfolio Csoport. Az elmúlt években megszokott kétnapos rendezvény az idén háromnaposra bővül, mert a konferencia december 3-án felvezető szakmai programmal egészül ki. Az eseménynek a siófoki Hotel Azúr Wellness és Konferencia Szálloda ad otthont.

A konferencia áttekintéséhez kattintson ide>>

A rendezvény napirendjén mindazon témák szerepelnek, amelyek a következő időszakban alapvetően meghatározhatják az agrárgazdasági szereplők üzleti tevékenységeit. Így a résztvevők a rendezvényen mértékadó és részletes információkhoz juthatnak ahhoz, hogy sikeres és eredményes gazdálkodási döntéseket hozhassanak.

A konferencia kiemelten foglalkozik a mezőgazdasági inputpiacokat - így a műtrágyaszektort - érintő kérdésekkel. A rendezvényen Bige László, a hazai piac vezető szereplőjének számító pétfürdői Nitrogénművek Zrt. elnök-vezérigazgatója tart plenáris előadást, amelynek témája a hazai műtrágya-felhasználás alakulása és hatékonysága lesz, illetve az, hogyan értékelhető a magyarországi műtrágya-felhasználás a nyugat-európai országokhoz viszonyítva.

A konferencia részletes programjához kattintson ide>>

A rendezvényen az államigazgatási, a pénzügyi, a vállalati-üzleti és az érdekképviseleti szféra első számú vezetői nyújtanak tájékoztatást a piaci szereplőket érintő legaktuálisabb témákban. A konferencia december 4-i nyitóelőadására Nagy István agrárminiszter kapott felkérést, aki várhatóan értékeli a soros magyar uniós elnökség agrárgazdasági eredményeit és az agrárium előtt álló 2025-ös feladatokat. A december 5-i szakmai programot pedig Áder János volt köztársasági elnök, a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány kuratóriumának elnöke nyitja meg, aki a klímaváltozás agrárgazdasági hatásairól és az alkalmazkodás lehetőségeiről tart előadást.

Az előadók áttekintéséhez kattintson ide >>

A konferencia az agráriumban érdekelt minden szereplőnek - a mezőgazdasági termelőknek, az élelmiszeripari cégeknek, a kereskedőknek, az inputgyártóknak és -forgalmazóknak, az integrátoroknak, a finanszírozó szervezeteknek és az egyéb szolgáltatóknak - releváns és tartalmas tájékozódási-üzleti lehetőséget nyújt. Emellett a konferencia jó alkalom a szakmai kapcsolatépítésre és a networkingre is.

A részvételi feltételekért kattintson ide>>

Címlapkép forrása: MTI/Balázs Attila
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?