Fogy az idő: ezt sok magyar gazdának el kell intéznie január 31-ig

Fogy az idő: ezt sok magyar gazdának el kell intéznie január 31-ig

agrarszektor.hu
A Széchenyi 2020 keretében megjelent „A védett őshonos és veszélyeztetett mezőgazdasági állatfajták genetikai állományának in situ megőrzése” című pályázati felhívás alapján a 2023 évi támogatási kérelmek benyújtására 2023. január 31-ig van lehetőség. Fontos, hogy a határidő elmulasztása jogvesztő hatályú!

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Felhívják a figyelmet, hogy a „A védett őshonos és veszélyeztetett mezőgazdasági állatfajták genetikai állományának in situ megőrzése” című, VP4-10.2.1.1-21 kódszámú pályázati felhívás alapján az alacsony állomány-létszámmal rendelkező védett őshonos, veszélyeztetett és a fajtarekonstrukció alatt álló mezőgazdasági állatfajták nőivarú - baromfifélék esetén vegyes ivarú - állományainak a hagyományos tartási-, takarmányozási körülmények, azaz in situ feltételek közötti tenyésztésben történő életképes populációjának fenntartásához, a genetikai állományuk megőrzéséhez és használatához igénybe vehető vissza nem térítendő támogatás esetében a 2023 évi támogatási kérelmeket 2023. január 31-ig lehet benyújtani - írja a NAK. A határidő elmulasztása jogvesztő hatályú!

EZ IS ÉRDEKELHET

A támogatási kérelmet kizárólag elektronikus úton, ügyfélkapun keresztül, az elektronikus űrlapkitöltő szolgáltatás segítségével előállított elektronikus űrlapon keresztül lehet benyújtani! Felhívják a figyelmet továbbá arra, hogy a 2023-ban támogatási kérelmet benyújtók esetében a kötelezettségvállalási időszak 2023. január 1-től 2024. december 31-ig tartó 2 éves időszak, mely teljes időtartam alatt a támogatást igénylők kötelesek az aktuális állatállomány tartására.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. május 15. 12:02