Nagy István és Áder János is ott lesz az idei Agrárszektor konferencián!
Az idén először 3 napos konferencián előad többek között Bige László, Gyuricza Csaba, Éder Tamás, Feldman Zsolt, Jakab István, Harsányi Zsolt, Makai Szabolcs, Szabó Levente, Kulik Zoltán, Hollósi Dávid és még sokan mások...
Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!
A Fővárosi Közgyűlés 2013. november 14-i ülésén elfogadta a csepeli Rizmajer Sörfőzdének adományozandó Budapest Márka címet. Az elismerést február 27-én Tarlós István főpolgármester és Németh Szilárd XXI. kerületi polgármester adta át a sörfőzdének Csepelen.
Budapest Főváros Önkormányzata az elmúlt esztendőben úgy határozott, hogy a kiemelkedő fővárosi termékek, szolgáltatások, tevékenységek elismerésére rendeltet alkot. Ennek keretében valósul meg a Budapest Márka cím adományozása - hangsúlyozta Tarlós István, majd úgy fogalmazott: nem fölösleges címeket, rangokat adnak, hanem a jó munkát, a jó szolgáltatást ismerik el.
Ez fejeződik ki abban is, hogy itt a nagyipar egykori fellegvárában, az átalakuló és újra magára találó városrészben, Csepelen egy jó színvonalú, rangos műhelynek, a Rizmajer Kézműves Sörfőzdének adták át a Budapest Márka címet - tette hozzá Tarlós István.
Csepelen a nagyipar mellett jelentős hagyománya volt a kisműhelyeknek és ezek gyakran éppen a nagyiparral karöltve fejlődtek - írja a budapest.hu. Ezt a hagyományt követi a csepeli Rizmajer Kézműves Sörfőzde és Sörház is, amely immár két évtizede gyárt kézműves söröket.
Az itt készített sör különleges, egyedi ízvilágát, valamint minőségét a hagyományos, konzervatív sörfőző eljárások épp úgy meghatározzák, mint a legújabb technológiák és az innovatív eszközök, berendezések alkalmazása. A sörgyártás során a Rizmajer kizárólag természetes alapanyagokat használ fel.