Nagy István és Áder János is ott lesz az idei Agrárszektor konferencián!
Az idén először 3 napos konferencián előad többek között Bige László, Gyuricza Csaba, Éder Tamás, Feldman Zsolt, Jakab István, Harsányi Zsolt, Makai Szabolcs, Szabó Levente, Kulik Zoltán, Hollósi Dávid és még sokan mások...
Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!
Édes dzsemekkel kínálja a kolbászokat az a férfi, aki a közelmúltban dobta piacra termékeit Angliában - írja az edition.cnn.com. A walesi vállalkozó szerint a Dausage néven forgalmazott élelmiszer kitalálását a cronut és a cruffin sikeres fúziója ösztönözte, illetve az, hogy szerinte a húsok nagyon finom ízt kapnak az édes dzsemektől és lekvároktól.
Jelenleg még csak málna- és eperdzsemmel töltött kolbászokat lehet tőle vásárolni, de a jövőben több ízt is kipróbálna. A húsokat ugyanis sokszor ízesítik édes, szokatlan hozzávalókkal, mint például a bárányt mentával, vagy a kacsát szilvaszósszal, ezért logikusnak véli a további kombinációk kipróbálását is.
Egyelőre még csak kisebb vásárokon lehet megkóstolni a málnás kolbászt, de a vállalkozó később szeretne a nagyobb élelmiszerláncokban is megjelenni. Szerinte a szkeptikus fogadtatás ellenére az emberek szeretik a furcsa hibridet, ezért lenne a termékre igény.