Ők azok, akik most megkapták a rangos díjat

agrarszektor.hu
A Bock Borászat Kft.-nek, a Hungrana Kft.-nek és a Mecsekerdő Zrt.-nek ítélték oda az idén a Magyar Agrárgazdasági Minőség Díjat (MAMD). Az idén október 14-ig lehet pályázni.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Magyar Agrárgazdasági Minőség Díjjal azokat a hazai agrárgazdasági szervezeteket ismerik el, amelyek elkötelezettek a minőség iránt - áll a Földművelésügyi Minisztérium közleményében. Az idén három vállalkozás, a Bock Borászat Kft., a Hungrana Keményítő- és Izocukorgyártó és Forgalmazó Kft. és a Mecsekerdő Zrt. kapta meg a díjat. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter a 2012-ben díjazott vállalkozások közül a MIRELITE MIRSA Zrt.-nek és a Tutti Élelmiszeripari Kft.-nek adta meg a lehetőset, hogy további három évig használhassák a MAMD védjegyet.

A Földművelésügyi Minisztérium az idén is kiírta a MAMD díjra a pályázatot, amely a Földművelésügyi Értesítő március 4-i hivatalos lapjában jelent meg. A pályázatokat  október 14-én 12:00 óráig lehet benyújtani.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Hello vidék  |  2024. május 20. 14:06