Nagy István és Áder János is ott lesz az idei Agrárszektor konferencián!
Az idén először 3 napos konferencián előad többek között Bige László, Gyuricza Csaba, Éder Tamás, Feldman Zsolt, Jakab István, Harsányi Zsolt, Makai Szabolcs, Szabó Levente, Kulik Zoltán, Hollósi Dávid és még sokan mások...
Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!
Az Egyesült Államok csapata nyerte a Bocuse d'Or döntőjét szerda este a franciaországi Lyonban, a második helyezett Norvégia, a harmadik pedig Izland lett. A Széll Tamás séf, Szabó Kevin commis, Vomberg Frigyes coach és Szulló Szabina csapatkapitány alkotta magyar csapat a negyedik helyen végzett 1565 ponttal.
A magyaroké volt a legjobb hústál
Bár a szakácsolimpián a magyar csapat ezzel az eredménnyel 16 ponttal lecsúszotta dobogóról (a bronzérmes Izland 1581 pontot kapott a zsűritől),
- tudósított az MTI.
Azt tekintve, hogy mennyi idő alatt jutottunk el erre a szintre, egyedülálló ez a teljesítmény" - mondta Széll Tamás a helyszínen az M1 tudósítójának. A legjobb vegán tálért járó különdíjat a francia csapat, a legjobb commis-nak (segédnek) járó díjat pedig a francia séf segítője kapta.
Az eredmény jó reklám a magyar éttermi kultúrának
A magyar vendéglátás sokat fejlődött az elmúlt tíz évben, vagyis az élmezőny, a legjobb ötven, száz étterem már magas szinten teljesít, de ez még nem igaz az összes többire.
azok közé, amelyekre már odafigyelnek, de még elsősorban a szakma, és nem az átlagos turisták"- mondta Pintér Katalin, Gerbeaud Gasztronómiai Kft. tulajdonosa a Világgazdaságnak. Szerinte a továbblépéshez idő és minőségi agrártermékek mellett az is kell, hogy bármelyik átlagos magyar falu vendéglőjében biztosan jó kiszolgálást kapjon a betérő.