Nagy István és Áder János is ott lesz az idei Agrárszektor konferencián!
Az idén először 3 napos konferencián előad többek között Bige László, Gyuricza Csaba, Éder Tamás, Feldman Zsolt, Jakab István, Harsányi Zsolt, Makai Szabolcs, Szabó Levente, Kulik Zoltán, Hollósi Dávid és még sokan mások...
Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!
Az új Arany Ászoknál az eljárás során azonban a pasztőrözés lépését az úgynevezett mikroszűréses technológia váltja fel. Az utolsó szűrési fázisban a jéghideg sört egy különleges nagyon kis pórusméretű kerámia szűrőn szivattyúzzák keresztül, ezzel eltávolítva az összes olyan mikróbát, amitől a sör a későbbiekben gyorsan megromolhatna. - tudta meg az agrárszektor.hu a Dreher Sörgyáraktól.
Ennek köszönhetően nincs szükség a sör hőkezelésére, így az ital megtartja mindazokat az íz- és illatanyagokat, amik a főzés, az erjedés és a kondicionálás során keletkeztek, miközben hűtés nélkül fél évig eltartható marad - szemben a klasszikus friss sörökkel, amelyek legfeljebb néhány hétig őrzik meg minőségüket.
A sört palackos és dobozos verzióban is árusítják, valamint 50 vendéglátóhelyen csapolva is kapható, február végétől.