Nagy István és Áder János is ott lesz az idei Agrárszektor konferencián!
Az idén először 3 napos konferencián előad többek között Bige László, Gyuricza Csaba, Éder Tamás, Feldman Zsolt, Jakab István, Harsányi Zsolt, Makai Szabolcs, Szabó Levente, Kulik Zoltán, Hollósi Dávid és még sokan mások...
Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!
"Somogy megyébe is megérkeznek a debreceni cég által kifejlesztett "okos cipók" - írja a sajtóközlemény, amelyből kiderül, hogy a cipók azért okosak, mert a pékség csatlakozott az Okos Élelmiszerek Kft. gyártói-piaci franchise rendszeréhez. Ez a nagyatádi központú társaság hozza piacra a Vitajó brand cipó formátumait.
Az okos élelmiszereket hosszú ideje tartó kutatási, fejlesztési és innovációs program keretében a debreceni központú Hajdúsági Sütödék-csoport cégei fejlesztették ki. Mára négy önálló sütőipari brand született, amelyek külön-külön különböző élettani, egészségi területeken nyújtanak szolgáltatást az embereknek. "A ma ismert trendekkel szemben mi olyan új funkciókkal ruházunk fel alapvető élelmiszereket, amelyek tudományosan igazoltan hatékonyan és biztonságosan támogatják az egészséget, sőt - egyes brandek esetében - betegségek kialakulásának a kockázatát is csökkentik" - mondta Szakács Tamás, az Okos Élelmiszerek Kft. ügyvezetője.
"E termékek nem csupán finomak, hanem - egyedi vitamin- és ásványianyag-összetételüknek köszönhetően - hozzájárulnak az immunrendszer megfelelő működéséhez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, valamint a haj, a bőr és a csontozat normál állapotának a fenntartásához is" - fűzi hozzá Septe József, a frissen csatlakozott Európa Pék Kft. ügyvezetője.
Az okos élelmiszerek országos és nemzetközi elterjesztésére kialakított franchise rendszer lényege, hogy a gyártói haszon a piachoz legközelebb lévő sütőipari cégekhez kerül. E társaságok pedig - területi kizárólagosságot, valamint számos jogi, marketing és technológiai támogatást kapva - szinte saját termékükként építhetik fel a piacaikat. Ennek az üzleti modellnek a legnagyobb előnye, hogy sokak számára elérhető fogyasztói árak kialakítását teszi lehetővé az egészséget szolgáló sütőipari termékek esetében is.