Koronavírus: a fogyasztói szokásokkal kapcsolatban indított online kérdőívet a Nébih

Koronavírus: a fogyasztói szokásokkal kapcsolatban indított online kérdőívet a Nébih

agrarszektor.hu
Hogyan változtak élelmiszervásárlási és étkezési szokások a járványügyi helyzet hatására? Milyen élelmiszereket halmoznak fel az emberek? Mit kezdenek a tartalékokkal? Többek között ezekre a kérdésekre keresik a választ a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) kutatói, a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar Marketing és Kereskedelem Intézet, valamint a TÉT Platform szakembereivel közösen.

Nagy István és Áder János is ott lesz az idei Agrárszektor konferencián!

Az idén először 3 napos konferencián előad többek között Bige László, Gyuricza Csaba, Éder Tamás, Feldman Zsolt, Jakab István, Harsányi Zsolt, Makai Szabolcs, Szabó Levente, Kulik Zoltán, Hollósi Dávid és még sokan mások...

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

Az emberiségnek az elmúlt hetekben a legfontosabb feladata az új típusú koronavírus-járvány kezelése volt, amely mindenki életét átalakította. Az események természetesen hatással voltak és vannak arra is, hogy hogyan vásárolnak, hogyan étkeznek és hogyan tartalékolnak az emberek, olvasható a Nébih oldalán.

A Nébih, a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar Marketing és Kereskedelem Intézet, valamint a TÉT Platform szakemberei az általuk közösen összeállított online kérdőív segítségével most képet kaphatnak arról, hogy miben változott az emberek élelmiszerekhez fűződő viszonya. A felmérésbe a téma iránt érdeklődők most szabadon bekapcsolódhatnak a Nébih oldalán elérhető felmérés kitöltésével. A kérdőív kitöltése mintegy 10-15 percet vesz igénybe, és anonim módon történik.

A szervezők a tartós otthonlétbe kényszerült lakosok mellett azok tapasztalatait is várják, akiknek életmódját kevésbé, vagy másféleképpen érintette a veszélyhelyzet. A kutatás eredményeit a szakemberek megosztják a nyilvánossággal, így a résztvevők is lemérhetik, hogy a szokásaik hogyan viszonyulnak az országos átlaghoz. A felmérés tapasztalatai fontos segítséget jelentenek az élelmiszerláncban dolgozó szakemberek, a hatósági munkatársak és a kutatók számára a következő időszakra vonatkozó tervek elkészítéséhez.

Címlapkép forrása: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Állattenyésztés

Ki szeretne drágább csirkét venni?

A broilercsirkék tartása drámai fejlődésen ment keresztül, jelenleg azonban egyre növekvő ellenérzéseket vált ki a társadalomban.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Kistermelőknek és fiatal gazdáknak most 50% kedvezménnyel! Decemberben ismét Agrárszektor konferencia!
EZT OLVASTAD MÁR?