Nagy István és Áder János is ott lesz az idei Agrárszektor konferencián!
Az idén először 3 napos konferencián előad többek között Bige László, Gyuricza Csaba, Éder Tamás, Feldman Zsolt, Jakab István, Harsányi Zsolt, Makai Szabolcs, Szabó Levente, Kulik Zoltán, Hollósi Dávid és még sokan mások...
Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!
Felsőerjesztésű, meggyes sörrel köszönti a nyarat a Pécsi Sörfőzde. A termékfejlesztő csapat Hegyesné dr. Vecseri Beáta Kutatási- és Fejlesztési Igazgató, a Corvinus Egyetem Sör- és Szeszipari Tanszékének volt vezetője közreműködésével alkotta meg a Pécsi Meggy Ale sört, a Pécsi Craft termékcsalád második tagját, tudhattuk meg a Beerporn.hu közleményéből.
A Pécsi Sörfőzde elárulta, hogy hosszú hónapok termékfejlesztésének eredménye az új Pécsi Meggy Ale, amely figyelemfelkeltő csomagolásával, élénk színével, a meggy és a sör friss ízének jól kiegyensúlyozott kombinációjával a nyári szezon kedvelt frissítője lehet a sörkedvelők körében. Az új sör szűretlen, a benne található meggykoncentrátum együtt érlelődik a sörrel, így jóval intenzívebb, gyümölcsös ízeket biztosít a terméknek, garantálva a különleges fogyasztási élményt, az élénk, meggypiros színt és az átható, meggyes illatot. A termék receptjének kialakításakor fontos szempont volt, hogy a meggy friss, édeskés íze mellett a felsőerjesztésű alapsör karakterei is érvényesüljenek. A Pécsi Meggy Ale egyszerre édes, és a gyümölcshöz méltón, frissítően savanykás. Alkoholtartalma mindössze 4 százalék, így az ajánlott 4-7 Celsius-fokos fogyasztási hőmérsékleten ideális nyári frissítő sör.
A Pécsi Sörfőzde a Meggy Ale-t megelőzően a közelmúltban olyan innovációkkal lepte meg a fogyasztókat, mint a Pécsi Bio sörcsalád, illetve jelentős sikereket ért el gluténmentes söreivel is. A feljesztéseknek pedig nincs vége, hamarosan újabb terméket köszönthetünk a Pécsi sörök családjában.