Szeptemberben indul a képzés: még augusztus 15-ig tudsz jelentkezni

Szeptemberben indul a képzés: még augusztus 15-ig tudsz jelentkezni

agrarszektor.hu
Szeptemberben ismét várja a gyümölcs- és zöldségfeldolgozás iránt érdeklődőket, valamint az ezen a területen dolgozókat a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Budai Campusán található Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet. A képzésre augusztus 15-ig adhatják le jelentkezésüket az érdeklődők

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A MATE Gyümölcs- és zöldségfeldolgozó szakmérnök és szaktanácsadó szakirányú továbbképzésre mindazokat várják, akik a gyümölcs- és zöldségfeldolgozó ágazatban tevékenykednek, érdeklődnek a terület iránt, valamint szeretnék ismereteiket bővíteni, rendszerezni, naprakésszé tenni vagy egyszerűen csak tudatos fogyasztóként mélyebb tudásra szert tenni. Ugyanakkor a kurzusra várják azokat a gyümölcs- és zöldségtermesztéssel foglalkozó szakembereket is, akik érdeklődnek a nyersanyagok magasabb hozzáadott értéket képviselő feldolgozása iránt. A felsőfokú, akár munka mellett is végezhető diplomával elismert oktatás nyitva áll a más területen (pl. vendéglátás, kereskedelem) dolgozó szakemberek előtt is vagy éppen az élelmiszeripar más ágazataiban tevékenykedők számára is - írja közleményében a MATE.

A képzés célja, hogy aktívan hozzájáruljon a gyümölcs- és zöldségfeldolgozó szakma szakember-ellátottságának és szakmai presztízsének fejlesztéséhez. A tananyag egyedülálló módon foglalja össze az ágazatban szükséges ismereteket, a nyersanyagoktól, a feldolgozás-technológiákon át a kereskedelemmel bezárólag. A hallgatók olyan versenyképes tudást szerezhetnek, amellyel képesek lesznek egy kis- vagy középüzem szakmai és vezetői feladatainak ellátására, vagy akár saját üzem irányítására is. A képzés összeállításánál a piac által elvárt ismereteket, az elmélet és a gyakorlat összhangját tartották szem előtt.

A három féléves képzés végén az agrárképzési vagy műszaki területen legalább alapképzésben szerzett oklevéllel rendelkezők szakmérnök diplomát, más alapképzési szakon szerzett oklevéllel rendelkezők szaktanácsadó diplomát kapnak.

Bővebb információ a képzés honlapján található: https://gyumolcszoldsegszakmernok.hu/

Az ősszel induló képzésre augusztus 15-ig itt lehet jelentkezni.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?