Egymilliárdos fejlesztéssel dob piacra új terméket a Cerbona

Egymilliárdos fejlesztéssel dob piacra új terméket a Cerbona

agrarszektor.hu
A Cerbona Élelmiszergyár Zrt. átadta a Cerbona Maxot is előállító új gyártósorát, ami lehetővé teszi a réteges müzliszeletek gyártását, melyeket négyféle változatban vezettek be a piacra - derült ki a gyártó sajtótájékoztatóján. Az egymilliárd forintos beruházás tíz hazai és küldöldi cég kivitelezésében jött létre. A vállalat évente 400 tonna élelmiszert gyárt, és nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra és a technológiai fejlődésre.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Regisztráljon most még EARLY BIRD áron! 

Átadásra került a Cerbona Élelmiszergyár Zrt. új gyártósora, amely újfajta müzliszelet gyártását teszi lehetővé. Az új gyártósorban készül a réteges müzliszelet, amelyet új termék formájában dob piacra a cég. Ez a termék ötvözi a desszertet és a hagyományos, megszokott müzliszeletet. Az új gyártósor beállításához a bekerülési érték egymilliárd forint volt és a kivitelezésében 10 cég vett részt, hazánkból és külföldről egyaránt.

Ennek a fejlesztésnek köszönhetően a külföldre irányuló szállítások bővülhetnek, a Közép-Kelet európai piac mellett nyugat-európai régiókat elérve. A beruházás által a vállalat a müzliszelet gyártási kapacitása megduplázódhat

- emelte ki Mészáros Tamás vezérigazgató a székesfehérvári átadón, melyen az Agrárszektor is részt vett.

A Cerbona Élelmiszergyártó Zrt. évente nagyságrendileg 400 tonna élelmiszert gyárt, a termékkínálatuk folyamatosan bővül, napjainkban a müzliszeletek mellett rengeteg más élelmiszeripari termék gyártásával foglalkoznak. A sajtótájékoztatón a cégvezető hangsúlyozta, hogy a cég igyekszik a fenntarthatósági kérdésekben is helyt állni, emellett pedig a technológiai fejlődés is nagy szerepet játszik a mindennapjaikban.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?