2024. október 17. csütörtök Hedvig
Szalmonellás élelmiszert találhattak Magyarországon: senki ne egye meg

Szalmonellás élelmiszert találhattak Magyarországon: senki ne egye meg

agrarszektor.hu
A Biopont Kft. szalmonella lehetséges jelenléte miatt visszahívta az extrudált bio kölesgolyót. A visszahívás a 75 grammos, sajtos-hagymás ízesítésű termékre vonatkozik.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Regisztráljon most még EARLY BIRD áron! 

A Biopont Kft. is visszahívott a forgalomból extrudált bio kölesgolyót szalmonella lehetséges jelenléte miatt - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih). A hivatal emlékeztet arra, hogy szerdán már hasonló bejelentést tett a Kifli.hu Shop Kft. A visszahívás mindkét cég esetében a 75 grammos, sajtos-hagymás ízesítésű, 2025. január 22-i, február 27-i és március 17-i minőségmegőrzési idejű extrudált bio kölesgolyóra vonatkozik. A Nébih kéri a vásárlókat, hogy a terméket ne fogyasszák el.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?