Így dolgozik egy hathengeres profi Steyr (videó)

agrarszektor.hu
Nálunk csak tavaly óta kapható a legújabb hathengeres Steyr-modell, amelyik leginkább a váltójára büszke, de nem panaszkodhat a lóerőkre és az emelési teljesítményre sem. Eközben a gépkezelő kényelméről sem feledkezik meg.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Az új 6145-ös sorozatszámú Steyr Profi csak tavaly óta elérhető a piacon, de máris sokan megkedvelték. A profi youtuberek és a profi mezőgépészek között kicsi lehet az átfedés, mert még csak most kezdenek megjelenni az első szép videók a gép munkájáról a gyakorlatból. Egy osztrák gépbubus felvételét adjuk közre - ez már tavalyelőtt felkerült a videómegosztóra. Kelet-Európába egy évvel később érkezett el az új modell.

Az új modellel a Steyr egy hathengeressel bővíti eddigi szériáját, ami a 4115, 4125, 4135 és 4145 -ös modellekből állt. Fokozatmentes (CVT) váltója van, a szíve egy FPT-Ecotech Common-Rail dízelmotor, melynek névleges teljesítménye 145 lóerő, de a motorteljesítmény-menedzsmentnek köszönhetően akár 175 lóerő is kihozható a gépből.  A már jól bevált S-Control 8 váltó 24 fokozatban három csoportban működik, amelyek átfedik egymást. Opcionálisan mászófokozatai is elérhetők, összesen 48 x 48 fokozatot biztosítva. A munka hatékonyságát a sok automata funkció is fokozza. Hidraulikus rendszerét egy 150 l/min-es pumpa működteti, a maximális emelési teljesítménye hátul 7115 kg, elől pedig 3100 kg.

Rugózott fülékéje mindkét oldalról nyitható, belmagassága alacsobbra és magasabbra is kérhető. A fülke belsejében a zajszint mindössze 69 dB. Természetesen a klímaberendezés része az alapfelszereltségnek, ahogy a kartámaszba beépített joystick-os multicontroller is. Kijelzője egy S-TECH 700, ISOBUS-kapcsolattal.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?