Súlyos döntést hozott a John Deere: ez a lépés Európán fog csattanni

Súlyos döntést hozott a John Deere: ez a lépés Európán fog csattanni

Rendkívüli bejelentést tett a John Deere. A cég a koronavírus-krízis miatt egyetlen európai mezőgazdasági kiállításon sem fog részt venni a következő évben. A nagy mezőgazdasági gépgyártó a következő, 2020. november 1-jén kezdődő és 2021. október 31-ig tartó pénzügyi évében távol fog maradni az Európában esetlegesen megrendezésre kerülő agrárrendezvényektől.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A John Deere közleményében, hogy az európai eseményeken való részvételhez nemzetközi kiterjedt utazásokra lenne szükség, ami a jelenlegi helyzetben nem látszik biztosítottnak. A cég ígéretet tett rá, hogy a jövőben a hagyományos és a digitális eszközök együttes felhasználásával fogja tájékoztatni az ügyfeleit, írta meg a FarmingUK. A John Deere emellett utalt arra is, hogy az elmúlt hónapok alapjaiban változtatták meg mindenki munkahelyi és szociális életét, és hogy az emberek egészségének megőrzése most fontosabb, mint valaha.

A gazdák kiváló munkát végeztek a koronavírus megjelenését követő veszélyhelyzet idején, biztosították az élelmiszer-ellátás zavartalanságát, mi pedig szeretnénk kifejezni az ügyfeleink iránti nagyrabecsülésünket. A világjárvány megváltoztatta a világot, és iparunk is nagy változásokon megy keresztül. Ez vonatkozik marketing tevékenységeinkre is

- mondta Denny Docherty, a John Deere Régió 2-es értékesítési igazgatóhelyettese.

A John Deere bejelentette, hogy 2021-ben arra fognak fókuszálni, hogy megváltoztassák a működési modelljüket, és hogy "okos ipari vállalattá" alakulhassanak. A cég ezért egy "termelési rendszer-alapú" szervezet felé mozog, annak érdekében, hogy ügyfélközpontúbb és korszerűbb üzletet építhessen. Ez a lépés, amely a cég 183 éves történelmének legnagyobb szervezeti átstrukturálását fogja magával hozni, azzal is jár, hogy a John Deere-nek meg kell változtatnia a marketinges megközelítéseit, és nagyobb hangsúlyt kell fektetnie a precíziós mezőgazdasági technológiákra.

Andreas Jess, a John Deere Régió 2-es marketing igazgatója elmondta, hogy ez középtávon azt jelenti, hogy a cég a nemzetközi kiállításszervezőkkel közösen új ütemtervet fog készíteni, a felszabaduló európai időpontok figyelembevételével. Ugyanakkor a John Deere továbbra is támogatni fogja a forgalmazóit, ha azok úgy döntenek, részt vesznek a helyi agráreseményeken, amennyiben ezeken a szükséges egészségügyi óvintézkedések biztosíthatóak.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Hello vidék  |  2024. május 20. 14:06